Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tajná svadba hviezdy spravodajstva! Oznámila to v živom vysielaní, kolegovi vyrazila dych!
Zdielať na

Tajná svadba hviezdy spravodajstva! Oznámila to v živom vysielaní, kolegovi vyrazila dych!

Zdroj: instagram/EP

Krásna moderátorka spravodajstva českej súkromnej televízie, Eva Perkausová (27), prekvapila na úvod nedeľňajšieho televízneho spravodajstva nielen divákov, ale aj svojho kolegu Romana Šebrleho (47). K jej menu totiž pridala ešte jedno. "V Hlavných správach vás víta Roman Šebrle a Eva Hecko Perkausová," povedala a jej kolega sa zatváril poriadne šokovane, a tak sa zdá, že o tejto novinke nebol informovaný. Ako vyšlo neskôr najavo, z dovolenky na exotickom Mauríciu prišla nielen oddýchnutá, ale aj šťastne vydatá za podnikateľa Ivana Hecka (39). O jej sobáši vedelo len blízke okolie. Ona vraj vždy chcela mať svadbu v exotike.

​Keď letela spolu s partnerom na ďaleký Maurícius, mali už so sebou všetky potrebné papiere k umožneniu sobáša. "Som šťastná a bolo načase. Práve 7. januára sme mali piate výročie a 12. januára sme sa vzali," prezradila zvodná blondínka a treba dodať, že pred rokom sa s partnerom aj zasnúbili, a tak splnili zvyčajné "do roka a do dňa". Sobášny obrad sa konal priamo na exotickej pláži. Pre ňu ako profesionálku vraj nebol problém povedať naučený manželský sľub. "Ale na Ivanovi bolo vidieť, že sa veľmi sústredil na to, aby si všetko zapamätal a aby to bolo správne, čo povie. Bola to naozaj krásna, milá a čistá svadba. Naozaj biely piesok, more, palmy, vyznali si lásku, povedali si áno, odovzdali si prstene, rozkrojili tortu, nakŕmili sa navzájom tortou a boli sme manželia," v krátkosti Eva opísala celú svadobnú udalosť.

Pozrite si krásnu Evu pri fotení:

Ale aj ona sa vraj chcela nechať až do poslednej chvíle niečím prekvapiť. Prstienky videla po prvýkrát až na obrade, čomu nechcel veriť ani jej Ivan."Keď sme balili kufre, videla som krabičky s prstienkami a mala som chuť pozrieť sa dovnútra, ako ten prsteň vlastne vyzerá, ale vydržala som a nepozrela som sa," zasmiala sa čerstvá novomanželka. Prezradila, že jej partner ale dobre vedel, akú má predstavu, aby ich manželské obrúčky vyzerali. Podrobne mu ich opísala a zrejme aj ukázala nejaké v podobnom prevedení. Aj v tomto smere sa Hecko ukázal, že Evu veľmi dobre pozná a splní jej zrejme všetko, čo jej na očiach vidí. 

Zaľúbenci sú zladení doslova telom aj dušou: 

Za päť rokov spoločného vzťahu sa mali s partnerom možnosť spoznávať, čo bolo pre Evu vraj veľmi dôležité. Najskôr svoj vzťah dlho tajili. Po prvýkrát sa spolu objavili až po dvoch rokoch randenia na finále súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2019. "U mňa musí muž prejsť skúškou, aby som sa uistila, že je to naozaj muž, o ktorom budem hovoriť, že je môj partner. A Ivan prešiel," tvrdila vtedy Perkausová Blesku. Aj o svadbe nehovorila vopred nič konkrétne, no naznačila, žeby to mohlo byť v zahraničí. A ako je už jasné, tento plán jej vyšiel.

Eva tvorí s Ivanom skutočne sympatický manželský pár: 

Súvisiace články

Najčítanejšie