Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Desivá nehoda akčného hrdinu! S autom vyšiel na druhé auto, ďalšie poškodil!
Zdielať na

Desivá nehoda akčného hrdinu! S autom vyšiel na druhé auto, ďalšie poškodil!

Archívna reportáž

Keby tam boli kamery, bola by to scéna ako z akčného filmu, akých nakrútil svalnáč z Rakúska kopu. Žiaľ, tentokrát to bola skutočnosť a podľa všetkého vinníkom bizarnej nehody bol práve Arnold Schwarzenegger, legenda kulturistiky, akčných filmov, ale aj bývalý guvernér Kalifornie.

​Arnold Schwarzenegger podľa dostupných informácií, ako zverejnil portál TMZ, zapríčinil ťažkú autonehodu. Jeho monštruózne SUV Yukon doslova zrámovalo ďalšie dve autá.  Arnold šoféroval SUV Yukon, keď sa približne o piatej popoludní zrazil s červeným Priusom. Jeho SUV sa vyštveralo na Priuse, potom sa začalo nakláňať doľava a narazilo do Porsche Taycan.

Jeden z očitých svedkov hovorí, že to bolo šialené a vyzeralo to ako kaskadérsky kúsok vo filme. Náraz bol dostatočne intenzívny, aby sa na vozidle Yukon aktivovali airbagy. Žena, ktorá šoférovala Prius, bola zranená - silno krvácala z hlavy. Z účastníkov nehody bola jedinou vážnejšie zranenou a sanitka ju odviezla do nemocnice. Arnold je v poriadku a má o zranenú ženu veľké obavy.

Arnold mal vážne problémy so srdcom, musel podstúpiť operáciu:

​Zdroj z Arnoldovho okolia povedal pre TMZ, že herec ju chce osobne skontrolovať.  Jeden zo svedkov tvrdí, že sa zdalo, že Prius bol na Sunset Blvd a Arnold bol na Sunset a odbočoval doľava v opačnom smere, keď došlo k zrážke. Zdroje orgánov činných v trestnom konaní pre TMZ uviedli, že sa preto domnievajú, že nehodu zavinil Arnold. Tvrdia, že odbočoval doľava, ale na semafore bola šípka odbočenia doľava, ktorá bola stále červená. Arnold na mieste nedostal pokutu, nehoda sa ešte vyšetruje.

Šokujúce fotky z nehody si môžete pozrieť TU

Súvisiace články

Najčítanejšie