Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Prezradili termín svadby! Brooklyn Beckham ide do chomúta, mama Victoria vyberá šaty neveste!
Zdielať na

Prezradili termín svadby! Brooklyn Beckham ide do chomúta, mama Victoria vyberá šaty neveste!

Archívna reportáž

Ako sa dalo čakať, zamilovaný pár Brooklyn Beckham (22) a jeho snúbenica Nicola Peltz (27) vstúpia zakrátko do manželstva. Pre najstaršieho syna Beckhamovcov boli zásnuby s dcérou jedného z najbohatších mužov Ameriky v roku 2020 už tretie v poradí. Veľmi to medzi nimi iskrí, ich vzájomné vyznania lásky pravidelne zverejňujú aj na sociálnych sieťach. Mladý Beckham si dal urobiť aj tetovanie na krku s veľkým vyznaním oddanosti Nicole. Už vtedy, keď požiadal Nicolu o ruku vo svojom ozname o zasnúbení napísal: "Som najšťastnejší muž na svete. Sľubujem, že budem jedného dňa najlepším manželom a najlepším otcom...". Pre obmedzenia kvôli covidu sa ale všetko oddialilo.

​Pred Vianocami  Brooklyn prezradil, že by "už bol ženatý", keby tomu nebránila pandémia koronavírusu. Tento týždeň sa však už dostali von prvé správy o svadbe, ktorá sa má konať 9. apríla na dvoch miestach. A to v Brooklynovej rodnej Británii, ale aj na Floride v Palm Beach, kde má miliardársky otec Nicole jedno z jeho rozsiahlych sídiel, píše portál The Sun. Magazín Vogue údajne už zažiadal o exkluzívne práva na ich veľký deň. Predpokladá sa, že na zozname hviezdnych hostí sú napríklad Gigi Hadid, Nicole Richie, ale aj rodinní priatelia Beckhamovcov Gordon a Tana Ramsay. Brooklynov otec David (46) by mal vystúpiť s prejavom počas obradu a očakáva sa, že bude pôsobiť ako Master of Ceremonies. Veľký dôraz sa bude klásť aj na bezpečnostné detaily.

Hoci pri zásnubách mala budúca nevesta oblečené šaty z módnej dielne Victorie Beckham, na svadbu si aj po rade budúcej svokry vybrala šaty značky Valentino. "Nicola odletela do Ríma so svojím stylistom na skúšky svadobných šiat a vybrala si dve rozprávkové šaty Valentino," prezradil zdroj blízky páru snúbencov. "Victoria Beckham plne podporuje tento krok," dodal zdrojs tým, že je pravdepodobné, že po sobáši sa Nicola počas svadobných osláv večer objaví aj šatách značky VB. "Je pochopiteľné, že Nicola a Brooklyn chcú, aby bol celý deň dokonalý, a ich zmysel pre detail je priam ohromujúci. Peniaze, samozrejme, nie sú žiadnym problémom, ale napriek tomu chcú, aby bol tento deň oslavou lásky, nie bohatstva,"  uviedol jeden zo zasvätencov pre denník The Sun.

Azda bude takto Brooklyn vypekať aj svojej budúcej manželke Nicole: 

​Za hlavných družbov a svedkov pôjdu Brooklynovi mladší bratia, Romeo (19) a Cruz (16). Nicole má ísť za svedka jej brat Brad (32), ktorý je hokejista a bol zároveň vymenovaný za hlavného družbu v tento veľký deň sestry. Okrem neho má Nicola deväť ďalších súrodencov, z toho iba troch vlastných. Jej otec Nelson Peltz (79) sa ženil trikrát. S jej mamou Claudiou Heffner Peltz (65), bývalou modelkou, sa oženil v osemdesiatych rokoch. V roku 2017 sa hodnota majetku Peltza odhadovala na vyše 1,5 miliardy dolárov. Aj rodičia Brooklyna sa môžu pochváliť celkom slušným majetkom v hodnote vyše 300 miliónov libier. Keď požiadal Brooklyn Nicolu o ruku nešetril a daroval jej prsteň s diamantom za  250 000 libier.

 Zaľúbenci si na sociálnych sieťach pravidelne vyznávajú lásku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @brooklynbeckham

Súvisiace články

Najčítanejšie