Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Obrovská tragédia! Len 37-ročný skvelý herec zomrel pri lyžovačke!
Zdielať na

Obrovská tragédia! Len 37-ročný skvelý herec zomrel pri lyžovačke!

Zdroj: Reprofoto/Uddn.com

Mimoriadne smutná správa zasiahla v stredu svet šoubiznisu. Vychádzajúca hviezda, len 37-ročný Gaspard Ulliel, zomrel po vážnom zranení hlavy, ktoré utrpel pri hrozivej nehode na lyžiach v Alpách.

​Známeho modela a herca previezli v utorok vo vážnom stave do nemocnice po incidente v lyžiarskej oblasti Rosiere v regióne Savoie. Ulliel, známy z účinkovania v reklamách na parfumy Chanel, ako aj z filmových a televíznych úloh, utrpel pri nehode vážne poranenie hlavy, uviedla miestna televízna stanica France Bleu.

Jeho rodina v stredu vo vyhlásení potvrdila jeho smrť. Podľa správ sa herec zrazil s iným lyžiarom na križovatke zjazdoviek. Ulliel bol po tejto hrôzostrašnej zrážke letecky prevezený do nemocnice v Grenobli, druhý lyžiar, ktorý bol účastníkom kolízie, ošetrenie v nemocnici nepotreboval. V súčasnosti prebieha vyšetrovanie tejto tragickej nehody, uviedla prokuratúra v Savojsku.

Gaspard zažiaril aj ako mladý Hannibal Lecter:

Ulliel si zahral mladého Hannibala Lectera vo filme Hannibal Rising z roku 2007 a módneho magnáta Yvesa Saint Laurenta v životopisnom filme Saint Laurent z roku 2014. Účinkoval aj v pripravovanom marvelovskom seriáli Moon Knight a bol tvárou pánskej vône značky Chanel. Ulliel získal v roku 2017 Cézara - francúzsku obdobu Oscara - za najlepší mužský herecký výkon za film Je to len koniec sveta, v ktorom si zahral po boku Marion Cotillard a Ley Seydoux. Už v roku 2004 si odniesol Cézara pre najsľubnejšieho herca po účinkovaní v dráme z prvej svetovej vojny Veľmi dlhé zásnuby po boku Audrey Tautou.

Francúzsky minister financií Bruno Le Maire uviedol na Twitteri: "Francúzska kinematografia stráca obrovský talent plný šarmu a energie" -

Súvisiace články

Najčítanejšie