Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Vémolu prichytili s neznámou kráskou, no Lela sa aj tak nechala opäť presvedčiť na Dubaj!
Zdielať na

Vémolu prichytili s neznámou kráskou, no Lela sa aj tak nechala opäť presvedčiť na Dubaj!

Archívne video

Aj keď by vzhľadom na svoj vek mohol byť už zápasník MMA Karlos Vémola (36) trošku zodpovednejší, nezdá sa, žeby mal tieto úmysly. Je otcom troch vlastných detí, ale akosi pozabúda, že by pre ne mal byť dobrým otcom a serióznym partnerom. Staršieho syna, nevlastnú dcéru a ich matku žijúcich v Británii veľmi nevída už zopár rokov. No zdalo sa, že s Lelou Ceterovou (32), ktorá je matkou ich malej dvojročnej dcérky a novonarodeného synčeka, by to napokon mohlo mať happyend. Šok ale prišiel, keď ju krátko po pôrode obvinil z nevery. Zrejme jediný, kto môže bez problémov podvádzať, je on. Podľa všetkého len krátko na to, čo sa Lela vrátila minulý týždeň domov, opäť vyrazil na zálety.

​Je celkom pochopiteľné, že úspešný zápasník nie je celkom vo svojej koži kvôli zraneniam už dlhšiu dobu, ale to by ho nemalo ospravedlňovať z výkyvov v správaní voči matke jeho dvoch malých detí. Nezdá sa byť celkom pravdepodobné, že by ho donedávna tehotná Lela, ktorá je ešte po pôrode v šestonedelí, podvádzala s iným mužom, z čoho ju Vémola obviňuje. Lela neveru odmieta a svojim návratom do domu partnera akoby naznačila zmierenie sa so situáciou. Zrejme verí, že sa Karlos upokojí aspoň kvôli deťom.

Ten ale dokazuje, že je opäť na koni. Po nevere z predvlaňajška, po ktorej ho Lela načas opustila, pokúša svoj osud opäť. Uplynulý víkend sa vybral do nočného klubu, ako prezradila Blesku nemenovaná žena, ktorá stála v istom pražskom klube neďaleko Vémolu a na dôkaz ho aj odfotila. "Prišiel asi na päť minút s nejakými kamarátmi, asi to boli vyhadzovači," opísala Vémolov príchod okolo tretej hodiny v noci do jeho obľúbeného podniku. Stihol údajne hneď osloviť jednu dlhonohú brunetku, ktorá zrejme vyhovovala jeho vkusu. "Dohováral sa s nejakou slečnou, držal ju za zadok a hovoril jej, aby za ním niekam prišla. Myslím, že tá slečna sa volala Denny," komentovala to svedkyňa.

Vémola sa cíti byť späť na koni, ako napísal:

Vyzývavá slečna sa nijako nebránila jeho odvážnym dotykom, ale vraj sa nechystala vyhovieť jeho návrhom. Z baru odišiel zápasník bez nej. "Jej kamarátky jej potom hovorili, že nech sa na to radšej vykašle, že by z toho mohol byť problém," povedala jedna z návštevníčok baru, ktorá sledovala ich vzájomný kontakt. Podľa všetkého napokon teda Vémola udržal nohavice zapnuté, a azda aj vďaka tomu sa mu podarilo Lelu presvedčiť na spoločnú dovolenku. Ceterová stále mlčí, všetky body zatiaľ zbiera Vémola. "Zamyslel by som sa nad tým, prečo by zbitá žena, ktorá má z niekoho strach, s tou osobou išla do Dubaja. Ja to komentovať nebude, spravte si obraz sami," napísal do redakcie Extra.cz. Či sú s Lelou skutočne na ďalšej udobrovacej dovolenke zatiaľ nijako inak nedokázal, no rozhodne je to možné - že sa dá táto dvojica dokopy si tipovala väčšina ich priaznivcov.

Súvisiace články

Najčítanejšie