Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zvláštna veľkorysosť! Herečka ponúkla bezdetnej kamarátke spermie svojho manžela!
Zdielať na

Zvláštna veľkorysosť! Herečka ponúkla bezdetnej kamarátke spermie svojho manžela!

Zdroj: Instagram/JD

Hviezda seriálu He's Just Not That Into You, u nás Nie je do teba až tak paf, Ginnifer Goodwin (43), je od roku 2014 vydatá za herca zo seriálu "Manifest", Josha Dallasa (43). Prvýkrát sa stretli pri spoločnom nakrúcaní seriálu "Once Upon a Time" a hneď medzi nimi preskočila iskra. "Vedel som to okamžite. Hneď som vedel, že z toho niečo bude. Otočil som sa, uvidel som ju tam stáť a okamžite som pochopil, že mám problém," opísal svojho času Dallas, ako sa na prvý pohľad zamiloval do svojej manželky. Majú spoločných synov Olivera Finlayho (7) a Huga Wilsona (5). 

​Najlepšej priateľke herečky sa ale deti mať doposiaľ nepodarilo a nemá ani vhodného partnera. Ako tvrdí, chce byť single mamou. Goodwin jej preto ochotne ponúkla manželove spermie, píše portál People"V istom momente som si povedala: 'Vážne, mohli by sme to zariadiť '," šokovala počas rozhovoru v rozhlasovej relácii Pop Culture Spotlight na rádiu SiriusXM. "A potom by bolo na svete viac malých Joshov. A ja milujem tú predstavu," dodala. Rýchlo sa však ale vrátila späť do reality. Kamarátka aj manžel namietali, že by sa to mohlo ľahko skomplikovať. Na rozdiel od anonymného darcovstva by sa totiž navzájom všetci stretávali. 

"Bola by som stále súčasťou ich životov. Sme predsa len najlepšie kamarátky, a tak by to mohlo byť divné," uvedomila si aj ona a z tohto nápadu nakoniec zišlo. Goodwin je veľmi rodinne založená a skúma aj históriu svojho rodu. "Životné skúsenosti sa stávajú takouto mozaikou, akoby prikrývkou, ktorú si omotáme okolo seba, a naši predkovia sú jej veľkou súčasťou. Pre môjho syna Olivera je dôležité, aby poznal svoju históriu," povedala herečka po narodení svojho prvého syna."Mojim prastarým rodičom sa nedostalo mojej lásky, takže mám pocit, že je dôležité, aby im Oliver túto lásku nejako spätne odovzdal," zamýšľala sa. Jej starý otec z otcovej strany im o svojom živote pred odchodom, keď mala 11 rokov, nikdy veľa nepovedal. Zistila však neskôr, že jeho rodičia boli zapletení do viacerých kriminálnych aktivít.

Herci Ginnifer Goodwin a jej manžel Josh Dallas sa zoznámili pri nakrúcaní fantasy seriálu s názvom Once Upon a Time:

Jej manžel Josh Dallas si veľmi pochvaľuje, aký má cit pre materstvo. Nazval ju najlepšou matkou, akú pozná. "Je to výnimočné, keď vaša partnerka, ktorú poznáte celý ten čas, rozkvitne do tejto ženy, ktorá je taká starostlivá, taká opatrovateľská a jednoducho taká skvelá," vyznal sa ešte v roku 2020 z veľkého obdivu k nej. "Je taká super a je to super mama. Je to skvelé," rozplýval sa nad materinskou obetavosťou manželky, ktorú si veľmi váži a miluje aj ako partnerku. A ako sa ukázalo v prípade ponuky spermií manžela, vie byť aj obetavou kamarátkou.

 Ginnifer a Josh sa rozhodli urobiť pre kamarátku dobrý skutok:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Josh Dallas (@joshdallas)

Súvisiace články

Najčítanejšie