Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ceterová prehovorila o milencovi! Vémola už rezignoval, len nech je dobrá mama, tvrdí!
Zdielať na

Ceterová prehovorila o milencovi! Vémola už rezignoval, len nech je dobrá mama, tvrdí!

Archívna reportáž

Za pár dní sa toho zomlelo vo vzťahu Karlosa Vémolu (36) a Lely Ceterovej (32) naozaj neúrekom. Po domnelej idylke páru, keď už dokonca plánovali svadbu a Lela priviedla na začiatku decembra na svet ich druhé dieťa, sa však ukázalo, že pravda bude asi kdesi inde. Ak to ale nie je zinscenované divadielko, čo u tohoto páru vôbec nie je vylúčené. Obaja milujú pozornosť, nepochybne im prináša aj nemalé príjmy. Žiarlivostná scénka Vémolu rozhodne pozornosť verejnosti pritiahla. Mnohí ich sledovatelia s napätím očakávajú, ako tento spor nakoniec dopadne. Akú pritom získavajú reputáciu, je im zrejme jedno.

Vyhlásenia Karlosa sú pomerne mätúce, nie je celkom jasné, ako sa dozvedel o nevere svojej partnerky. Raz tvrdil, že ich priamo prichytil a milenec dostal od neho príučku, potom zas, že si to zistil sám iba z mobilu, ale mylne obvinil svojho kamaráta, inokedy, že sa Lela priznala sama: "Mám milenca, áno, stretávame sa, sťahujem sa, je to pán Kaiser - takže som nemal dôvod neveriť jej, že to nie je on. A mrzí ma, že som ho krivo obvinil". Potom sa začali šíriť informácie, že má ísť o istého vplyvného Slováka a Lela si ho len uložila pod menom Víta Kaisera, aby to bolo nenápadnejšie. Je to teda riadny guláš, lebo Ceterová samotná pre zmenu tvrdí, že žiadneho milenca nemala a nemá. Karlos je vraj nervózny a žiarlivý, a preto vyvádza. Kvôli zraneniu a operácii je dlhodobo bez práce a dostatku peňazí, pričom vedie nákladný spôsob života.

"Karlos je žiarlivý. Nemám žiadneho milenca. On si pomaly myslí, že milencom je každý, koho stretnem. Veď ja už ale ani nechodím ani na schôdzky, pretože mám bábätko. Som len doma a starám sa o deti," vyhlásila pre eXtra.cz Ceterová prostredníctvom svojej manažérky. Lela po hádke a úteku z domu obviňovala Karlosa, že ju zbil s dieťaťom v náručí, čo on rázne popiera. Taktiež uviedla, že ide na políciu a podá na neho trestné oznámenie, no manažér zápasníka tvrdí, že o tom nič ani jeden z nich nevie. Je zaujímavé, že sa potom vrátila spolu s deťmi bývať pod jednu strechu s týmto podľa nej násilným mužom. Ten prehlásil, že tam môže kvôli deťom zostať ako dlho bude chcieť, bez ohľadu na ich vzťah.

Ešte krátkou pred prevalením údajnej nevery bývalej playmate sa vo svojich príspevkoch vyjadrovala o Karlosovi s láskou a ľutovala, že nemohol byť kvôli opatreniam pri pôrode:

"Pani manažérka bude musieť zachrániť Lelinu reputáciu, asi ju mrzí, čo sa stalo. Lela nepopiera, že sa s niekým vídala, a určite to nikoho nemôže mrzieť viac ako mňa. O to viac, že sa v šestonedelí snaží odísť s deťmi za niekým iným," povedal na to zas Vémola pre eXtra.cz. "Kto to je, netuším, chce si to nechať sama pre seba. Pani manažérka sa to teraz snaží nejako zachrániť. Keby tam nič nebolo, tak okolo toho nebude taký humbug. Chcem, to už uzavrieť, nech mala, koho mala, tak si vybrala. Pre dobro detí chceme byť aj dobrými rodičmi. Nemala do toho ťahať chudáka Kaisera, ale stalo sa a toto už nikto nevráti späť. Reputáciu jej manažérka asi späť nenaženie, avšak ja budem rád, keď sa bude starať o deti a bude tou najlepšou mamou. Život ide jednoducho ďalej," konštatoval už pokojne na záver.

Karlos a Lela živia sociálne siete rôznymi verziami ich vzťahovej krízy, každý má však svoju pravdu a fanúšikovia v komentároch pod príspevkami nešetria kritikou:

Súvisiace články

Najčítanejšie