Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bude ešte aj svadba?! Slováček má plán, chce Patrasovú za nevestu!
Zdielať na

Bude ešte aj svadba?! Slováček má plán, chce Patrasovú za nevestu!

Archívna reportáž

O charaktere Felixa Slováčka (78) vypovedá všeličo jeho správanie voči manželke Dagmar Patrasovej (65). Najskôr ju sedem rokov trápil a verejne ponižoval neverou s milenkou Luciou Gelemovou (38), a zrazu po tom, čo nedokázal prehltnúť jej nový vzťah, celkom obrátil. Zrejme si uvedomil, že vo svojom veku nechce zostať sám a Dáda je predsa len istota. Je to pre neho iste najpohodlnejšie riešenie, ale pre Patrasovú to je skôr Pyrrhovo víťazstvo.

​Nikto nevidí do hláv týchto dlhoročne rozhádaných a odlúčených manželov, ale je isté, že by už obaja potrebovali pokojne prežiť jeseň života. Publicity okolo ich rodinných problémov bolo neúrekom a poznačilo to ako ich vlastné zdravie, tak aj ich dcéru Aničku a je možné, že to nemalo dobrý vplyv ani na vzťahy s partnerkami ich syna Felixa. Po rokoch sa všetci stretli pri spoločnom štedrovečernom stole na chalupe, kde potom spolu trávili aj dni až do Silvestra. 

​Felix Slováček zrejme všeličo vo svojej hlave prehodnotil a po lyžovačke v Alpách vraj navrhol Dáde, že by si mali opäť obnoviť manželský sľub. "Vymyslel to môj manžel. Ja som sa k tomu nevyjadrila," s úsmevom potvrdila túto skutočnosť Patrasová Super.cz. "Nechám si čas na rozmyslenie," dodala k tejto záležitosti s hraným napätím. Zatiaľ ale súhlasila so spoločnou dovolenkou s Felixom niekde v nejakej exotickej destinácii, ktorú si ešte len vyberajú. 

Slováček a Patrasová spolu v slávnom motíve k seriálu Návštevníci:

Dáda ale nesúhlasí s rečami o tom, že sa jej manžel konečne vrátil domov a ona ho prijala s otvorenou náručou. "Manžel z nášho domu nikdy neodišiel. Bol denne doma, mal tam svoje veci," tvrdí v odpovedi pre Super.cz Dáda. "Myslím si, že si manžel v hlave usporiadal svoje priority. Väzba medzi nami bola neustále. To, či si z našich spoločných peňazí vydržiaval nejakú milenku, bolo otázkou mojej trpezlivosti a tolerancie. Pretože ho poznám, tak viem, že to nebolo nič vážne,"  dodala Patrasová pokojným hlasom zrejme teraz už celkom vyrovnaná so situáciou v manželstve, ale aj s istou satisfakciou, ako jej manžel narazil na skutočnosť. Otázka je, či ho ešte trošku ponaťahuje, kým pristúpi na obnovenie manželského sľubu, ale ako vždy veľkodušne povie áno.

Dáda si užíva relatívny pokoj v manželstve a súhlasila s návrhom Felixa, stráviť spoločné chvíle na exotickej dovolenke:

Súvisiace články

Najčítanejšie