Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Špekulácie okolo Ceterovej milenca sa rozmotávajú! Má ísť o Slováka, spravila ale prefíkaný krok!
Zdielať na

Špekulácie okolo Ceterovej milenca sa rozmotávajú! Má ísť o Slováka, spravila ale prefíkaný krok!

Archívna reportáž

Po búrlivom riešení partnerských problémov sú Karlos Vémola (36) a Lela Ceterová (32) opäť pod jednou strechou. To ale rozhodne neznamená, že nastala idylka. Pre tohto zápasníka MMA bolo zistenie jej údajnej nevery nad mieru jeho tolerancie, a tak si nevšimol, že v rámci odhalenia sa nechal zmiasť. Zrejme v návale prvotnej zlosti, keď si všetko dôkladne nepreveril, informoval verejnosť o mene jej údajného milenca a spôsobil ako jemu, tak aj jeho manželke zbytočne verejnú ujmu. Ako neskôr vyplynulo, s týmto mužom Lela neverná nebola. Následné ospravedlnenie manželom Kaiserovcom už je iba slabou náplasťou na túto mrzutú záležitosť, v ktorej sa rodina jeho kamaráta ocitla.

​Ako sa ale ukázalo, na vine nebol tak úplne Karlos. Zápasníkovi sa totiž po zavetrení nevery podarilo dostať do mobilu partnerky. "Karlos otvoril konverzáciu, uvidel meno Kaiser a už to išlo. Videl na červeno," prezradil zdroj, ktorý sa pohybuje v blízkosti páru. Po zistení, že je paroháč nelenil a ešte s horúcou hlavou nakrútil a zverejnil video, kde sa zveril so svojím rozhodnutím o rozchode s Lelou a aj detailami prečo, vrátane mena jej údajného milenca. Lela ho mala totiž v mobile údajne uloženého pod menom Kaiser, čo Vémolu zmiatlo a viedlo k neuváženým činom. A začal sa kolotoč trápností. Po útokoch sa ohradila manželka Kaisera a vyvrátila jeho tvrdenia o manželovi ako o milencovi Lely a keď sa Karlos spamätal, ospravedlnil sa. "Áno, Karlos sa nám ozval a ospravedlnil sa. Všetko sme si vyrozprávali a vysvetlili," potvrdila túto skutočnosť Kamila Kaiserová pre Expres.cz. Údajný milenec Lely je vraj vplyvný majetný Slovák, ale jeho meno buď Karlos nevie, alebo ho tají. 

Zápasník sa snažil aj širokej verejnosti prostredníctvom médií vysvetliť, čo ho viedlo k takým prudkým predchádzajúcim reakciám. "Áno, Lela mala partnera, s ktorým sa stretávala, a keď to prasklo, tak mi to aj priznala. Netajila to, akurát mi proste povedala, že to bol pán Kaiser," vysvetľoval Vémola pre Extra.cz ako sa nechal zmiasť. "To, že to hodila na pána Kaisera, ma voči nemu mrzí, ale v tej chvíli, keď mi povedala - mám milenca, áno, schádzame sa, sťahujem sa, je to pán Kaiser - tak som nemal jediný dôvod neveriť, že to nie je on. A mrzí ma, že som ho krivo obvinil," pokračoval ďalej s tým, že sa domnieva, že Lela už tento románik ukončila. No ako informuje Expres.cz, omyl nastal len pri mene, nie pri fakte, že Lela má mať románik. "Čerstvo si píše s istým Slovákom, posiela mu fotky a on jej kupuje veci. Lela si ho uložila v telefóne ako Víta Kaisera, aby Karlosa zmiatla a mohla sa brániť tým, že s Kaiserom rieši pracovné veci," tvrdí nemenovaný zdroj z blízkosti páru. Kto je údajný milenec Lely ale jasné nie je, má ísť vraj o bohatého a vplyvného muža.

Ešte minulý rok v lete oslávil Karlos narodeniny po boku Lely a ich malej dcérky, idylka sa však iba krátko po narodení ich druhého dieťatka zmenila na poriadnu drámu: 

Lela sa po tom všetkom už vrátila aj s deťmi v sprievode Vémolovej mamy do jeho domu. "V prvom rade mi ide o deti. Takže nech je medzi nami čokoľvek, tak ide hlavne o nich. Ja nie som žiaden násilník, pretože keby som bol a keby zo mňa mala naozaj taký strach, tak by sa asi nevracala hneď na druhý deň po tom, čo mi povedala, čo sa všetko stalo," obhajoval sa zápasník. "Keby som niekoho zbil, tak vyzerá úplne inak. A na pomoc si so sebou nevzala žiadnu kamarátku, ale moju mamu, ktorú som poprosil ja, aby prišla a aby to pre Lelu bolo ľahšie, pretože toho teraz na nás bolo veľa," uviedol Vémola zrejme sčasti zmierený s nepríjemnou realitou. "Ja som už dva dni nespal a myslím si, že Lela na tom bola rovnako," zveril sa a chcel by dopriať ako sebe, tak aj snúbenici oddych. Či ale ostane snúbenicou aj po týchto škandáloch zatiaľ jasné nie je, hoci mnohí sa zhodujú, že si opäť odpustia. Ceterová ale prekvapivo stále mlčí.

Karlos so synom Rockym:

Súvisiace články

Najčítanejšie