Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Otrasný prípad týrania dievčaťa (11) sa dotkol aj Jasminy! Zaplavená emóciami ukázala Sanela!
Zdielať na

Otrasný prípad týrania dievčaťa (11) sa dotkol aj Jasminy! Zaplavená emóciami ukázala Sanela!

Slovenskom otriasol v stredu obzvlášť nechutný prípad otrasného správania partie 15 - 16 ročných tínedžerov z Miloslavova. Len 11-ročné dievča údajne opili, surovo zbili a keď už bola na hrane bezvedomia, začali ju vyzliekať. Všetko pritom nakrúcali na mobil. Až keď začala zvracať krv, zľakli sa a privolali záchranku, no pripravili si svoju verziu toho, čo sa malo stať.

Partia pubertiakov z Miloslavova sa údajne dopustila skutočne otrasného strávania voči len 11-ročnému dievčaťu, ktoré nielen hlboko traumatizovali, ale aj ho ohrozili na živote, ak by sa jedna z partie nezľakla v momente, keď si všimla, že dievča už pľuje krv. Zrejme až to ukončilo jeho týranie, pričom peklo sa rozpútalo potom, čo dievča rozlialo kofolu jednej z partie. Zo zatiaľ zverejnených informácií sa javí, že hlavnou aktérkou, prejavujúcou najväčšiu krutosť, mala byť údajne dcéra policajtky, ktorá vraj povzbudzovala ostatných, že im nič nehrozí práve pre funkciu jej matky.

Azda žiadne prípady nevzbudzujú také pobúrenie a hnev verejnosti, ako keď sa ubližuje deťom. A aby im ubližovali iné deti síce nie je v rámci šikany, žiaľ, nič neobvyklé, no aby to vyústilo až do hrubého fyzického násilia sa, našťastie, až tak často nedeje. Prípad sa dotkol aj známych osobností, vrátane Jasminy.

Jasmina svojho synčeka miluje, rovnako aj manžela - aj preto dostal Sanel aj druhé meno:

​Keďže je táto informácia známa, mnohí fanúšikovia sa obrátili na Jasminu, aby im povedala svoj názor. Moderátorka ale o prípade nevie nič viac, ako čo je verejne známe, no rada sa bude angažovať,ak by to malo mať zmysel. "Ja neviem, ako pomôcť, ak na niečo prídete, dajte mi vedieť, veľmi rada využijem svoje portfólio na to, aby sa stala spravodlivosť," zverejnila, no dodala, že jej názor ale nie je podstatný. Vyzdvihla ale aktivitu istej Niki, ktorá má informácie o pozadí partie pubertiakov a neváha zverejňovať a robiť čo je v jej silách.

"Budem spolu s vami tento prípad intenzívne sledovať, či sa vyrieši spravodlivo bez ohľadu na to, koho tieto deti sú, kto sú ich rodičia. Spravodlivosť by mala byť pre všetkých, jedna jediná, a všetky zlé aj dobré veci by sme si mali zlíznuť rovnako," povedala Jasmina rozumne. Zrejme aj pod vplyvom emócií, ktoré v prípadoch ubližovania deťom azda najviac preciťujú práve ľudia, ktorí sú rodičmi. Jasmina zverejnila láskyplnú fotku so svojím synčekom s vyjadrením: "Skúsme naše deti ochrániť dobrou výchovou". A je to prvýkrát, čo ho ukázala azda najviac za 2,5 roka jeho života, celý pohľad na profil rozkošného chlapčeka. Iste verí, že nič podobné, ako dievčatko z Miloslavova, v živote nezažije - ako by to nemalo zažiť žiadne dieťa.

Súvisiace články

Najčítanejšie