Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka sa stala mamou ako 47-ročná a zhodnotila to jasne: Musím sa dožiť 107 rokov!
Zdielať na

Herečka sa stala mamou ako 47-ročná a zhodnotila to jasne: Musím sa dožiť 107 rokov!

Archívne video

Dalo by sa nazvať priam zázrakom, že sa obľúbená hollywoodska hviezda Cameron Diaz (49) sa vo svojich 47 rokoch stala predvlani v decembri mamou. To prezradili na sociálnej sieni s prianím pre ich priaznivcov Happy New Year, hneď prvého januára v roku 2020, šťastní rodičia dcérky Raddix Madden. Dlho sa im nedarilo a Cameron v jej pokročilom veku kvôli tehotenstvu podstúpila mnoho procedúr, aby sa to napokon podarilo. O to šťastnejšou je matkou, čo prezradila v rozhovore po dvoch rokoch od narodenia dcérky.

Medzi známymi osobnosťami je čoraz častejším javom, že ženy rodia deti aj hlboko po štyridsiatke, čo kedysi bývalo len zriedkavé. Podľa štúdií sa ale pocit šťastia pri starších matkách zvyšuje aj v dlhšom čase po pôrode, zatiaľ čo u mladších matiek je tento hormonálny účinok veľmi krátkodobý. Neskoré materstvo má svoje výhody a Cameron Diaz je toho ideálnym príkladom. Jej príbeh môže zmeniť názor ľudí, ktorí mali pochybnosti o tehotenstve po štyridsiatke. Herečka s nadšením porozprávala o svojom šťastí aj moderátorovi Jimmymu Fallonovi.

Keď sa rodičia novorodenej dcérky rozhodli pred dvomi rokmi zverejniť jej príchod na svet na sociálnej sieti, nastal veľký rozruch. Len málokto veril tomu, že Cameron krátko pred päťdesiatkou ešte porodí potomka. O jej tehotenstve vedeli až do vysokého štádia len podaktorí z jej blízkeho okolia. Vraj sa Cameron a gitarista Benji Madden (42) roky pokúšali o počatie, až sa im to napokon podarilo a narodila sa im dcéra menom Raddix. "Prešli si mnohým, aby sa dostali do tohto bodu," prezradil dobre informovaný zdroj.

Cameron Diaz sa za Benjiho Maddena vydala pred 7 rokmi:

​Diaz musela prejsť skutočne dlhú cesta k materstvu, ale napokon sa ten zázrak stal. Herečka si myslí, že keď viac ako polovicu svojho života venovala verejnosti, teraz cíti, že "je v poriadku vziať si čas pre seba, aby som sa zreorganizovala a vybrala si, ako sa chcem vrátiť na svet". Je na nej vidieť, že je šťastná, požehnaná a vďačná, že mohla začať nové desaťročie s dieťaťom. A jej hlavným cieľom je chrániť svoje dieťatko.V rozhovore pre Bright Side sa Diaz priznala, že tráviť čas s dcérou je pre ňu skutočnou formou neba na zemi. Dá sa tomu veriť, pretože vyzerá skutočne sviežo a pokojne. Cameron sa snaží užívať si s jej dievčatkom každý okamih, lebo "každý jeden deň sú to skoky, ona už nie je to isté dieťa, ako bola včera".

Cameron a jej partner spoločné fotky nezverejňujú, toto je jediná výnimka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Benji Madden (@benjaminmadden)

"Je to také potešujúce, že vlastne vidím ten rast a môžem byť jeho súčasťou a pomáhať jej, aby bola sama sebou, a to je jednoducho úžasné," vyznáva sa hviezdna herečka. "V mladosti sa ženy vydajú a založia si rodinu. Ja to tak robím v druhej polovici svojho života," priznáva a je rada, že si užíva konečne súkromie a idylický vzťah. Ale predsa len je tu istý tlak, vzhľadom na neskoré materstvo - byť vo forme a pri dobrom zdraví čo najdhlšie. "Musím sa dožiť 107 rokov. Takže žiadny tlak," zhodnotila to so smiechom. Herečka si je istá, že toto je jej "sladké" a najšťastnejšie obdobie jej života. Dokonca ani jej predchádzajúce skúsenosti, keď si užívala slávu,  sa nedajú porovnať s touto novou etapou. "Mať rodinu, keď ste mladí, je ako všetko, čo robíte ako mladí, proste sa to deje. Keď ste v mojom veku a rozhodnete sa pre to, je to skutočná voľba. Musíte na tom naozaj tvrdo pracovať," zdôraznila na záver a iste by s ňou súhlasili aj Erika Judínyová, Monika Beňová či Vendula Pizingerová, ktoré sa tiež stali premiérovo, či opäť mamami okolo päťdesiatky.

Súvisiace články

Najčítanejšie