Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Marešovci už idú do finále! Monika predviedla bruško pri tanci, Leoš skladal tri hodiny postieľku!
Zdielať na

Marešovci už idú do finále! Monika predviedla bruško pri tanci, Leoš skladal tri hodiny postieľku!

Archívna reportáž

Najpopulárnejší český moderátor a šoumen, 45-ročný Leoš Mareš, a jeho 40-ročná manželka Monika sa stanú už o niečo vyše dva mesiace rodičmi. Hoci dostali od života snáď všetko, na čo len pomysleli, a zrejme aj nepomysleli, tento najväčší dar im chýbal. Leoš síce už dvoch synov z prvého manželstva má, no veľmi chcel, aby sa aj jeho druhej manželke splnil sen o bábätku.

Už od svadby hľadali fanúšikovia na takmer dokonalej postave 40-ročnej Moniky Marešovej náznaky tehotenstva. Biologické hodiny tikajú, či človek chce, či nechce, a mnohí už začínali mať obavy, že sa to hviezdnemu páru ani nepodarí. No potom prišiel júl 2021 a stal sa zázrak - zhruba práve niekedy začiatkom prázdnin Marešovci počali svojho vysnívaného potomka. A tak ich čaká zjavne najkrajšia jar v živote.

​Ako to už býva, aj Marešovci nechceli nič zakríknuť a radovať sa predčasne, správu oznámili až keď Monika úspešne zvládla prvý trimester, lepšie povedané, až keď začala piaty mesiac tehotenstva.  Napriek tomu, že pôvodne neplánovala ukazovať svoje tehotenské bruško, akosi tomu predsa len neodolala.

Na bábo sa už obaja veľmi tešia:

Je až neuveriteľné, že Monike nepribudlo okrem bruška snáď ani kilo navyše. Štíhla ako prútik sa predviedla aj aktuálne pri veselom tančeku v čiernom priliehavom overale. Leoš Mareš videjko zdieľal len s hrdým komentárom "moja žena" a srdiečkom. Už o niečo menej sa hrdil svojimi schopnosťami poskladať nábytok. Konkrétne išlo o postieľku pre bábätko.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Zo skladania tohto rozkošného kúsku mal pomaly poldennú fušku a spočiatku to videl dosť zúfalo. "Začal som 15:45. Trošku sa to pretiahlo," napísal zronene zhruba o šiestej večer. No napokon to nebolo až také zlé a s pomocou Moniky krásnu bielu postieľku zmontovali za dve hodiny a 50 minút, pričom to v časozbernom videu aj zaznamenal a zverejnil. Ako je zrejmé zo záberov, ani na detskej izbe majitelia jedného z najdrahších bytov v Prahe nešetrili a vidno aj dizajnérske kúsky. Bábo si prosto vybralo dobre. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Súvisiace články

Najčítanejšie