Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Myslia to vážne?! Po roku a pol v 13-miliónovej vile sa chcú Harry a Meghan opäť sťahovať!
Zdielať na

Myslia to vážne?! Po roku a pol v 13-miliónovej vile sa chcú Harry a Meghan opäť sťahovať!

Akokoľvek by chcel človek brať princa Harryho a jeho manželku Meghan vážne, vždy spravia niečo, čo ľudí núti zamyslieť sa nad ich zrelosťou, či skôr nezrelosťou. Aktuálne dostali poriadnu slovnú nakladačku v diskusiách po tom, čo sa začala šíriť správa o ich plánoch na ďalšie sťahovanie. Luxusnú rezidenciu si pritom kúpili len pred rokom a pol.

Princ Harry a Meghan Markle údajne plánujú opustiť svoje kalifornské sídlo za 13 miliónov eur, pretože z neho nie sú "unesení". Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa údajne chcú už po 18 mesiacoch presťahovať zo svojej nehnuteľnosti s deviatimi spálňami v exkluzívnej štvrti Montecito v kalifornskej Santa Barbare, pretože sa im nepáči jej poloha, píše portál Daily Mirror.

Zasvätené osoby tvrdia, že pár teraz hľadá iné miesta, kde by mohli vychovávať svoje deti, dvojročného Archieho a šesťmesačnú Lilibet. Prišlo to po tom, čo v rozľahlom sídle strávili prvé Vianoce ako štvorčlenná rodina a na vianočnej pohľadnici dokonca prvýkrát ukázali aj svoju malú Lilibet. Fotky ich rezidencie zvnútra aj zvonku si môžete pozrieť TU

Prehliadku sídla Sussexovcov si môžete užiť aj v tomto videu:

Nemenovaný zdroj pre denník Daily Mirror povedal: "Uvažujú o predaji svojho domu. Nebude však na trhu kvôli tomu, kto sú. Ukážu ho len ľuďom, ktorí majú potvrdené finančné prostriedky a sú serióznymi kupcami". Prekvapivé ale je, že nemajú v pláne meniť lokalitu, len by sa vraj radi posunuli do vyhovujúcejšieho domu na lepšom mieste. Čo si pod tým predstavujú už nie je celkom jasné.

​Manželia si svoje sídlo so 16 kúpeľňami v kalifornskom Montecite kúpili minulý rok po tom, ako skončili s kráľovskými povinnosťami a presťahovali sa do Kanady a zakrátko do USA. Kalifornský dom páru obklopený  rozhľahlými zelenými záhradami, s výhľadom na oceán, má vínnu pivnicu, detský kútik aj herňu pre dospelých. Dom sa môže pochváliť aj posilňovňou, wellness, kinom, samostatným domčekom, tenisovým kurtom a bazénom. Predchádzajúcim majiteľom Chateau of Riven Rock - ako sa volá ich nový domov - bol ruský podnikateľ Sergej Grišin, ktorý nehnuteľnosť kúpil v roku 2009. 

Najčítanejšie