Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bude mať ešte tretie dieťa? Zuzana Belohorcová (45) poriadne prekvapila, fanúšikovia jej to prajú!
Zdielať na

Bude mať ešte tretie dieťa? Zuzana Belohorcová (45) poriadne prekvapila, fanúšikovia jej to prajú!

Archívna reportáž

Kým to príroda neodpíska klimaktériom, dovtedy nie je dôvod prestať snívať o bábätku. Najmä ak je žena zdravá, v dobrej kondícii, dobre zabezpečená a ideálne aj v peknom partnerskom vzťahu. To všetko do bodky spĺňa Zuzana Belohorcová, ktorá sa nikdy netajila tým, že by mala rada ešte aj tretie dieťatko. A prečo nie..?

Bývalá moderátorka, dnes najmä influencerka, ale aj podnikateľka v realitnom biznise a mama dvoch detí, čoskoro 12-ročnej Salmy a čerstvo 8-ročného syna Nevia, Zuzana Belohorcová, niekedy až prekvapuje svojou večne dobrou náladou a pozitívnym myslením. No ako iste aj ona sama už dobre vie, práve tento prístup je už polovicou úspechu. 

Niektoré veci ale človek nevie až tak celkom ovplyvniť, ako napríklad možnosť otehotnieť. Prvé dve deti sa Zuzane a jej manželovi Vlastovi Hájekovi podarili jedna radosť jedno za druhým, s tým tretím je to ale už ťažšie. Jednak zrejme aj racionálne dôvody rodinku brzdili, no otehotnieť po štyridsiatke už obvykle tiež nejde len tak, na povel.

O treťom dieťati hovorila Zuzana už pred štyrmi rokmi:

​Pred rokmi sa ale Zuzana priznala, že veštica jej prorokovala tri deti a aj preto zrejme túto myšlienku v sebe stále nosí. Každý kontakt s bábätkom iste materinské pocity len znásobí a presne to sa jej stalo aj teraz. "Ak by sa zadarilo, určite by sme vychovali s láskou," napísala k videjku, kde má jej manžel a potom aj dcérka v náručí bábo. 

Zuzana sa neostýchala položiť manželovi aj otázku, či by si predsa len ešte jedno bábo nespravili. "Počkaj, ešte jedno? S tebou? Dáš to ešte raz?" zatváril sa poriadne prekvapene Vlasta. Keď si bábo vzala na ruky Salminka, Zuzana sa už úplne roztápala a je jasné, žeby nedbala aj hneď. "Ale úprimne, sme vďační za dve krásne a hlavne zdravé deti," napísala s pokorou a vďačnosťou, akú cíti azda každá milujúca matka. V komentároch to ale "vybuchlo" a všetci okamžite Belohorcovú v tomto nápade podporili. Tak už len sa nechať podariť, či príroda ešte povolí.

Súvisiace články

Najčítanejšie