Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tri mesiace po rozchode s Muskom šokuje speváčka tehotenským bruškom!
Zdielať na

Tri mesiace po rozchode s Muskom šokuje speváčka tehotenským bruškom!

Archívna reportáž

Bol to poriadny šok, keď koncom septembra oznámil majbohatší muž sveta a extravagantná speváčka rozchod. Elona Muska (50) a Grimes (30) pritom spája len 1,5-ročný syn X Æ A-Xii. Po troch rokoch vzťahu ale prišiel predsa len koniec, hoci Grimes a Elon ostali dobrými priateľmi, aby dokázali byť stále naplno rodičmi ich synčekovi. Možno mu pribudne onedlho súrodenec.

Fanúšikovia Grimes špekulujú, či čaká ďalšie dieťa, a to vďaka novej snímke, ktorú aktuálne zverejnila na Instagrame. Tridsaťtriročná kanadská speváčka zverejnila svoju fotografiu v jej obľúbenej anime podobe, no s niečím navyše - s veľmi výrazným tehotenským bruškom.

Fotografia pripomína oznámenie Grimesovej prvého tehotenstva, ktoré má s bývalým Elonom Muskom. Speváčka neodpovedala na žiadne zvedavé otázky a komentáre na jej príspevok, a ani zástupcovia speváčky bezprostredne nereagovali.

Musk sa na prvom mieste najbohatších ľudí sveta pravidelne strieda s Jeffom Bezosom:

​Zato Musk sa predčasom vyjadril, prečo sa stal otcom už 7 detí, pričom jedno, žiaľ, zomrelo. "Ak ľudia nebudú mať viac detí, civilizácia sa rozpadne. Zapamätajte si moje slová," povedal Musk čím úplne protirečí obvyklým tvrdeniam o preplnenosti planéty nad jej kapacitu zdrojov. "Snažím sa ísť dobrým príkladom. Musím praktizovať to, čo hlásam," dodal s humorom tento vizionár. Otázkou ostáva, či chcel mať ďalšieho potomka opäť s Grimes a prečo by sa potom rozchádzali v čase, keď už, podľa veľkosti bruška, mali o tehotenstve určite vedieť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ☘︎??????࿎ (@grimes)

"Ona teraz býva so mnou a Baby X je vo vedľajšej izbe," prezradil prednedávnom Musk o tom, ako s Grimes fungujú. Hoci už oficiálne netvoria pár, fanúšikom to nezabránilo v otázke, či by Musk mohol byť otcom Grimesovho údajného druhého dieťaťa. Zdá sa však, že toto šokujúce oznámenie speváčky môže súvisieť skôr s hudobným projektom než s tehotenstvom, a je len umelé. Iste to nepotrvá dlho a pravda sa ukáže.

Súvisiace články

Najčítanejšie