Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Príšerné Vianoce Veroniky Žilkovej! Vypichnuté oko a trpké hodiny na klinike!
Zdielať na

Príšerné Vianoce Veroniky Žilkovej! Vypichnuté oko a trpké hodiny na klinike!

Zdroj: instagram/VŽ

O Veronike Žilkovej (60) sa dá s istotou povedať, že je veľkou milovníčkou psov. Vo svojom živote ich mala viac a užila si s nimi nejedno dobrodružstvo, ale aj trápenie. Najnovší zážitok s jej malým psíkom rozhodne nepatrí medzi tie pekné. Práve na Vianoce namiesto rodinnej pohody pri stromčeku, musela riešiť zranené oko svojho mopslíka Coffinky. O svoje trápenie sa podelila aj s jej sledovateľmi na sociálnej sieti.

Ako to už v živote býva, so svojimi štvornohými priateľmi ľudia zažívajú okrem radostných, občas aj nepríjemné chvíle. Herečke Veronike Žilkovej sa prihodila nepríjemnosť s jej mopslíkom Coffie práve na Vianoce. Celé popoludnie a večer namiesto pohody pri vyzdobenom stromčeku s ňou trávila hodiny na veterinárnej klinike. O svojej záhrade, kde došlo k úrazu oku psíka, si herečka  doteraz myslela, že je absolútne bezpečná. Keď pribehla Coffie domov s vypichnutým očkom, nechcela tomu ani uveriť.     

"Naša mopslica Coffinka bola desať minút v záhrade, vrátila sa... a vypichla si očko, pravdepodobne o konár, v našej absolútne bezpečnej záhrade," zverila sa herečka na sociálnej sieti s nepríjemnou udalosťou, ešte stále vyvedená z miery. Nedalo sa nijako inak, ako rýchlo zanechať prípravy na štedrovečernú hostinu a nájsť veterinárnu kliniku, kde fungujú zverolekári aj počas sviatkov. "Včera som s ňou strávila od druhej do deviatej, teda celé popoludnie a večer na Boží hod, na veterinárnej klinike, bola to jediná otvorená klinika široko ďaleko. Žiaľ, museli jej to očko zobrať...," konštatovala herečka so smútkom. Vraj si aj kvôli tomu poplakala.

Len pred pár dňami sa Veronika ukázala v známej talk show:

"Hovorí sa, že u tých mopslov je to najčastejší úraz, pretože tie oči majú vypúlené ," vysvetľovala Žilková. Jej milovaná Coffinka sa ale zrejme našťastie veľmi rýchlo dáva do poriadku."Dnes je to už lepšie, život ide ďalej, ona žerie a je spokojná. Akurát naša krásavica prišla o oko," realisticky poznamenala. Na dôkaz pridala zopár fotiek, kde je vidieť spokojnú mopsliu krásavicu, ktorá ako Veronika píše je  "napriek zraneniu veselá".  Na povzbudenie pre ostatných nešťastníkov. trebárs s aj iným postihnutím, pridala empatickú vetu. "A ak sa niekomu niečo na Vianoce nepodarilo, tak v tom nie ste sami..." prejavila súdržnosť. Kiežby nikto nezažil nič horšie, patrí sa dodať.

Rozkošný miláčik Veroniky Žilkovej znáša svoj osud veľmi statočne: 

Pre Veroniku sú psy veľkou láskou. Tohoto mopslíka si zadovážila po uhynutí jej milovaného labradora, ktorého dostala k narodeninám ako šteniatko. Uhynul ako deväťročný na rakovinu krátko po jeho prílete do Izraela. Cestoval v batožinovom priestore lietadla a herečka si zazlievala, že aj to mohol byť dôvod rýchleho odchodu Pipa, ako sa volal. Pre zvieratá je to veľký stres, letieť sám v hluku, zime a bez pána. Malú Coffinku už mala počas letu pri sebe, nakoľko to umožnila jej veľkosť a váha. Ale tiež to nebolo celkom jednoduché dohodnúť s aerolíniami. Poslala im zato hneď ďakovný list. Ten teraz môže adresovať veterinárnej klinike, kde sa aj počas vianočných sviatkov o jej sučku postarali.

Súvisiace články

Najčítanejšie