Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nehanbí sa?! Kým Bagárová smúti a odsťahovala sa zo spoločného domu, Muradov sa chváli palácom!
Zdielať na

Nehanbí sa?! Kým Bagárová smúti a odsťahovala sa zo spoločného domu, Muradov sa chváli palácom!

Archívna reportáž

Hoci to bolo jasné zrejme už dlhšiu dobu, oficiálne, pred očami verejnosti, ukončila Monika Bagárová vzťah so zápasníkom MMA, Makhmudom Muradovom, až na Vianoce. V emotívnom príspevku prezradila, že už netvoria rodinu, hoci robila všetko, čo bolo v jej silách, aby vzťah zachránila. Z druhej strany zrejme veľký záujem o záchranu rodiny nebol.

Už od jari ľudia podozrievali speváčku Moniku Bagárovú a zápasníka Makhmuda Muradova (31), že s ich vzťahom nie je všetko v poriadku. Napokon, neukázať sa doma, pri svojej rodine vyše 3 mesiace skutočne nie je bežné. Dobrou výhovorkou bol covid, aj údajné rodinné problémy v Machovom rodnom Uzbekistane. Keď v máji prišiel na oslavu prvých narodenín svojej rozkošnej dcérky Rumie, zdalo sa, že je skutočne už všetko v poriadku. No onedlho zmizol opäť.

Za celý rok bola v Česku so svojou rodinou skutočne len veľmi málo, o to intenzívnejšie sa zakoreňoval v Uzbekistane, kde sa z neho stala hviezda prvej kategórie, priatelí sa so synom prezidenta, má vraj až politické ambície, založil vlastnú zápasnícku organizáciu, no zdá sa, že si založil aj niečo iné.

Muradov dostal priestor aj v Show Jana Krausa:

Podľa informácií portálu extra.cz malo byť rozhodujúce zistenie, že Mach si v Uzbekistane založil druhú rodinu. "Že tam má inú a nejaké dôkazy o tom, to bola posledná kvapka," prezradila nemenovaná osoba z blízkosti páru. Až ironicky vyznievajú Monikine slová spred roka, keď Macha vychvaľovala, ako je stvorený pre rodinný život. "Je to rodinný typ, dokáže veľmi pomáhať ľuďom okolo seba, nech už to stojí hocičo a je to kedykoľvek. Má strašne krásne rodinné putá a vlastne aj tie priateľské," ospevovala partnera a dodala, že vždy je aj k nej veľmi pozorný.

Kým Monika so zlomeným srdcom oznámila svetu rozchod, Makhmud si užíval v zlatom paláci uzbeckého oligarchu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud Muradov (@makhmud_muradov)

Taká pozornosť, ktorá by zachránila ich vzťah, ale zrejme už neexistuje. Monika je, pochopiteľne, veľmi sklamaná, na čas sa stiaha z verejného života aj sociálnych sietí a dokonca sa už aj údajne odsťahovala z domu, kde spolu s Machom bývali. "Je aj odsťahovaná. Hlavne je s tým už zmierená. Bolí ju to, ale ona to zvládne. Konečne sa môže nadýchnuť. Je to pre ňu skôr výhra, takto by sa utrápila. Robila pre záchranu fakt maximum," prezradil nemenovaný zdroj. Zato Mach sa zjavne nijako extra netrápi. K rozchodu sa nevyjadril, zato sa pochválil fotkami z paláca miestneho oligarchu a rieši v podstate len svoj zápasnícky biznis. Ešte pred pár dňami pritom opakovane pridával fotky svojej dcérky Ruminky, možno sa predsa len aspoň v tomto zachová tak, ako Monika dúfa a ako aj napísala, že sa postarajú, aby ich dcérke "nechýbal úsmev a radosť zo života"

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie