Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Koniec dokonalého páru? Zdá sa, že Brzobohatého a Kuchařovou nezachránila ani terapia!
Zdielať na

Koniec dokonalého páru? Zdá sa, že Brzobohatého a Kuchařovou nezachránila ani terapia!

Archívna reportáž

Jedna z oficiálne najkrajších žien sveta Taťána, za slobodna Kuchařová (33), a uznávaný český umelec Ondřej Gregor Brzobohatý (39), údajne svoj boj o záchranu manželstva definitívne vzdali. Tak ako so sobášom, aj s ich priebehom manželstva robili pred verejnosťou veľké tajnosti. Občas síce čo to od nich bolo možné počuť, ale stále viac sa vynárali pochybnosti, či je všetko v poriadku, keď neprichádzalo dieťa, po ktorom vraj túžil najmä Ondřej. Ich veľmi aktívny pracovný život na chvíľu prerušila pandémia a vraj vzťahu pomohla, ale nie nadlho.

Pre úspešný a obdivovaný pár dvoch krásnych ľudí, akými sú Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatí, nebolo jednoduché ustáť manželstvo, ktoré bolo neustále v centre záujmu verejnosti. Najmä krásna Taťána zrejme pociťovala priveľký tlak, aby porodila ich spoločného potomka. Ktovie, kde bol problém, ale ešte koncom leta v rozhovore pre iDnes.cz krásna modelka priznala, že by už rada mala rodinu, "Ale sú veci, ktoré nie sú len na nás". Pritom ešte v májovom rozhovore tvrdila, že sa zatiaľ nechystá pripojiť k súčasnému baby boomu. "Asi ešte nie, ešte to chvíľu vydržím," tvrdila misska so smiechom.  

Možno jednému z páru, alebo aj obom, pretiekol pohár trpezlivosti a manželstvo sa rozhodli ukončiť. Žiadosť o rozvod je už údajne podaná. Už dlhší čas sa však hovorilo, že u nich doma nie je všetko v poriadku a že navštevujú psychoterapeuta. V čase obmedzení kvôli covidu si vraj pauzu v rámci ich kariér spolu užívali. "Bolo to pekné a príjemné vstávať každý deň v pohode s tým, čo si asi dnes urobíme na obed a aký film si pustíme," zverila sa na jar Taťána. "Milujeme, keď spolu priberáme a potom spolu chudneme. Ak som niekedy cítila, že sa blíži nejaký pretlak, išla som si zabehať do lesa a vyčistiť si hlavu a  Ondřej išiel variť. Musím povedať, že nám toto obdobie prospelo," dodala. 

Krásna Taťána si pred šiestimi rokmi zahrala aj v manželovom videoklipe k piesni Identity: 

Prvýkrát sa spolu oficiálne ako pár objavili na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch v roku 2013, poslednýkrát na tom istom mieste, keď prišla Táňa Ondřeja podporiť na jeho koncert. Prišli aj pred mesiacom na Zlatých slávikov, no tam krízu len potvrdili. Neboli spolu a sedeli na opačných koncom hľadiska, ani na sekundu medzi nimi nedošlo ku kontaktu. Ondřej sa už vraj medzitým od manželky aj odsťahoval. Už počas MMF vo Varoch ale modelka pripustila problémy. "Tiež sme mali ponorku a krízu. Ale verím, že čo má pretrvať, pretrvá. Bola to veľká skúška, ktorou sme si osobne prešli. Zatiaľ sme stále spolu. Sme manželia. Rovnako ako každý iný, aj my máme občas vo vzťahu určité vlny a fázy. Povedala by som, že sme skrátka normálny zdravý pár," tvrdila vtedy, no ako je zrejmé, už pár netvoria, ostáva doriešiť len "papiere".

Posledné spoločné fotografie Ondřeja a Taťáni z Toskánska uverejnila kráska na Instagrame ešte v júli 2021: 

Pritom vlani si dokonca obnovili manželský sľub, ktorý pre Táňu pripravil Ondřej ako prekvapenie. Ale zrejme ani to nepomohlo k záchrane tohto vzťahu, čo vraj spôsobil najmä ich odlišný pohľad na svet, s inými prioritami a potrebami. Ondřej vždy spieval ódy na krásu a dokonalosť manželky a ona všetkých ubezpečovala, že je dokonalý muž za každých okolností. V novembri však vyvolala dohady Tánina poznámka na módnej prehliadke, kde viedla rozhovor s majstrom etikety Ladislavom Špačkom. Ten ľutoval, že zmeškal jej svadbu. "Tú budúcu stihneš," zaskočila ho s celkom jasným odkazom, ako píše Blesk.cz, ktorý o rozchode informoval ako prvý. Potvrdili to aj dôveryhodné zdroje z okolia páru. Oni sami, ani Ondřejova matka Hana Gregorová sa zatiaľ ešte nevyjadrili.

Súvisiace články

Najčítanejšie