Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Patrasovej hnevu sa niet čo čudovať! Na manželovu milenku dávala desaťtisíce eur!
Zdielať na

Patrasovej hnevu sa niet čo čudovať! Na manželovu milenku dávala desaťtisíce eur!

Archívna reportáž

Po búrlivých rokoch odlúčenia, ktoré prežili manželia Dagmar Patrasová (65) a Felix Slováček (78), sú, ako sa ukazuje, opäť spolu. Po prevalenej aférke jeho exmilenky Luice Gelemovej (38) sa záletník Felix veľmi rozčúlil a vysťahoval ju z bytu, ktorý jej roky platil. A nebol to iba byt, čo jej doprial, dostávala údajne takmer všetko, na čo si len spomenula. Dagmar si nevedela rady, ako tom zabrániť, keďže peniaze míňal zo spoločného rozpočtu. Tomuto rozhadzovaniu je snáď koniec.

Láska robí divy a dokáže poriadne zamotať hlavu. Neraz sa ukazuje, že práve starší páni s tým majú pri mladších ženách tak trošku problém. Záletník Felix Slováček je toho žiarivým príkladom. Mladá amatérska výtvarníčka dostala od neho za tých sedem rokov, čo boli spolu, toho nemálo, ako tvrdí muzikant. Tomu je ale koniec, pretože svojou "neverou", hoci boli už od mája oficiálne rozídení, Slováčka urazila.

Už na jar Gelemová oznámila na sociálnej sieti, že sa so Slováčkom rozišli, lebo ďalej nechce byť v takomto toxickom vzťahu. On jej nesplnil túžbu po dieťati a manželstve, čo jej vraj dlho sľuboval. Napriek tomu sa aj naďalej schádzali údajne ako len priatelia, ale hudobník aktuálne priznal, že boli stále aj milencami. Keď sa začal okolo nej pohybovať bohatý muž, ktorý si chcel kúpiť jej obrazy z výstavy, neváhala dlho a strávili spolu noc. Zdá sa, že to mala radšej vopred povedať na rovinu Felixovi, mohli sa azda vyhnúť škandálom, ktoré teraz obaja predvádzajú. 

Dáda Patrasová sa preslávila aj piesňami pre deti, napríklad aj hitom Chytila jsem na pasece žížalu:

Hudobník si zrejme ale mohol dovoliť platiť roky drahý prenájom bytu pre svoju milenku, čo nebolo málo. "Áno, byt ma stál 25-tisíc korún (cca 1000 €) mesačne a Knížákova škola, kam Lucie chodila tri roky, stála 15-tisíc (cca 600 €) mesačne," priznal pre Ahaonline.cz dotknutý Slováček. Ibaže akosi nedbal na to, že polovica z toho boli aj peniaze patriace do spoločného majetku s manželkou Dagmar. "Keď si uvedomím, o koľko rokov života ma pripravilo správanie môjho manžela, je mi zle. A keď si uvedomím, koľko spoločných peňazí Felix do pani Gelemovej nalial, cítim sa ešte horšie a som na manžela veľmi nahnevaná," zverila sa zjavne pobúrená touto krutou skutočnosťou. Boli časy, keď do spoločnej kasy priniesla aj viac, ako  manžel. Iba na Dážďovke Júlii zarobila Dada 30 miliónov korún (cca 120 000 €).

Lucie Gelemová sa na Instagrame bráni a tvrdí, že to bol práve Slováček, kto ju neustále podvádzal a dokonca sa jej mal teraz aj nebezpečne vyhrážať:    

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Gelemová (@luciegelemova)

Felix platil milenke okrem maliarskej školy a hodiny spevu. "Lucie Gelemová ku mne chodila na dve hodiny spevu týždenne, a to stojí tisíc korún (40 €)," priznal spevák Patrik Stoupa pre Ahaonline.cz. Felix sa rád pochválil Luciou v drahých outfitoch, s doplnkami v podobe šperkov a kabeliek. Platil aj nákladné dovolenky a drahé večere. Zabezpečil jej prístup do najvyššej spoločnosti medzi celebrity. Nedbal pritom žiadne ohľady na psychicky zdeptanú manželku. "A čo na toto máte povedať?" povzdychla si Dagmar, ktorá ho varovala, že je Lucie zlatokopka a nakoniec ho zničí. "No, nechajme to tak. Mám ho opäť doma a uvidíme, ako to bude fungovať," hovorí Dada. "Ani náhodou by ma nenapadlo, že sa Dádino proroctvo vyplní. Ospravedlňujem sa svojej žene za svoju naivitu a blbosť," sype si popol na hlavu Slováček. Roky trápenia a verejného ponižovania jej však nikdy nevráti, ostáva veriť, že sa krátko pred osemdesiatkou už skutočne upokojí vo svojej vášni pre mladé ženy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie