Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Posledná kvapka a je skutočne koniec?! Slováček zatrpkol a Gelemová kruto dourážala Patrasovú!
Zdielať na

Posledná kvapka a je skutočne koniec?! Slováček zatrpkol a Gelemová kruto dourážala Patrasovú!

Archívna reportáž

Manželské aféry známeho českého páru Dagmar Patrasovej (65) a Felixa Slováčka (78) akoby nemali konca kraja. Je až zarážajúce, čo všetko boli obaja schopní na seba prezradiť verejnosti. Do toho ešte kontrovala aj hudobníkova dlhoročná milenka Lucie Gelemová (38). Teraz sa už zdá, že je tomu predsa len koniec.

Doteraz sa neverný Felix Slováček vždy prikláňal na stranu svojej milenky Lucii Gelemovej, ale zrazu sa zrejme niečo zmenilo. "Pravdupovediac, s Luciou som sa definitívne rozišiel," povedal hudobník pre eXtra cz. Zatiaľ ale ešte nechce prezradiť, aký mal na to dôvod. "Nechcem to teraz rozoberať. Ale čoskoro sa k tomu vyjadrím," prisľúbil. Žeby si aj on osvojil presvedčenie jeho manželky Dagmar, že Gelemová je "zlatokopka a kliešť", ako sa prednedávnom vyjadrila? 

"Manžel je doma každý deň. Samozrejme, vídali sme sa aj predtým, takže je to medzi nami tak ako vcelku v pohode," pochválila sa nedávno spokojná Patrasová. Neodpustila si ale poznámku na Gelemovú. "Držala sa Felixa ako kliešť a nechcela ho za žiadnu cenu pustiť, ale našťastie je to už definitívne za nami," tvrdila s tým, že celý čas bolo jasné, že sa chcela len zviditeľniť, ale Felix to nechcel pripustiť. 

Pripomeňte si Dádu ako hviezdu detí v 90. rokoch s jej veselými pesničkami:

Gelemová ale neostala herečke nič dlžná. "Predpokladám, že Patrasová nemohla stráviť moju úspešnú výstavu portrétov významných politikov v Obecnom dome, ktorá vzbudila veľkú publicitu, a preto z nej opäť srší jed," zverila sa so maliarka. Keď sa s Felixom pred vyše 7 rokmi do seba zamilovali, v manželstve mu to vraj už nefungovalo. "V tom čase bolo Felixovo druhé manželstvo napriek všetkým tvrdeniam už dlhé roky nefunkčné a z veľkej časti si za to Patrasová pravdepodobne mohla sama vďaka svojej neliečenej závislosti od alkoholu. Určite som Felixa nenaháňala a vo vzťahu som nemala v úmysle získať výhody, napriek značnému vekovému rozdielu," tvrdí Gelemová s tým, že každý kto ju pozná, to potvrdí.  

Lucie Gelemová sa vraj práve vďaka vzťahu so Slováčkom dostala medzi českú smotánku a dodnes z toho ťaží:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Gelemová (@luciegelemova)

"O žiadnom ryžovaní zlata nemôže byť ani reči," hovorí a pripomína, že Felix je verejne známy tým, že je veľmi šetrný a opäť sa pustila do Dády. "Každý, kto pozná Patrasovú, vám povie, že je to psychicky labilná alkoholička plná hnevu, pokrytectva a nenávisti. Možno napíšem knihu o Dade, bezohľadnej dlhoročnej alkoholičke, ktorá sa odmieta liečiť aj po autonehode v opitosti s 2,5 promile alkoholu v krvi, keď zázrakom nikoho nezabila... Možno raz napíšem o útrapách, ktoré mi spôsobila, o jej podlých útokoch, podrazoch, metódach útlaku a intrigách," riadne naložila svojej rivalke, právoplatnej manželke svojho exmilenca, pričom slovo "alkoholička" opakovala v každej druhej vete aj v pokračovaní ostrého vyjadrenia. Ktovie, čo sa teraz medzi ňou a Slováčkom stalo, keď sa tak zvýšila intenzita vzájomného osočovania, no iste to nesvedčí o ničom peknom na žiadnej strane. Verejne prepierať špinavú bielizeň by malo byť tabu.

Súvisiace články

Najčítanejšie