Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Úplná zmena osobnosti? Prachař vyznal verejne lásku krásnej Sáre, Agáta sa toho nikdy nedočkala!
Zdielať na

Úplná zmena osobnosti? Prachař vyznal verejne lásku krásnej Sáre, Agáta sa toho nikdy nedočkala!

Archívna reportáž

Ako to už často býva, ako ľudia postupne dozrievajú, mení sa aj ich prístup k životu, ako aj ku vzťahom. Inak na tom nie je ani herec Jakub Prachař (38). Doteraz bol vo vzťahu k partnerkám na verejnosti skôr odťažitý, odrazu sa ale všetko zmenilo ako šibnutím čarovného prútika. Spôsobila to zjavne jeho bezhlavá zamilovanosť do mladučkej herečky Sáry Sandevy (24). Priam žiari, keď je s ňou, alebo ju spomína.

Pre exmanželku Jakuba Prachařa, známu influencerku Agátu Hanychovú (36), musí byť veľmi trpké, keď sa dozvedá, akou láskou zahorel Jakub ku svojej hereckej kolegyni Sáry Sandevy. Nielenže patrí k najpôvabnejším mladým českým herečkám,  ale je aj veľmi úspešná v rámci svojej kariéry. A to už aj na medzinárodnej scéne. Všimli si ju a jej talent aj v Srbsku, kde nakrúca seriál Nečistá krv v hlavnej úlohe Sofky v jej podaní. Ako Macedónke je jej Srbština blízka a tvorcovia seriálu vraj podľa jej slov veria, že o tento seriál bude záujem aj inde v zahraničí.    

Donedávna nebol Jakub Prachař veľmi zdieľny čo sa týka jeho súkromia a citov na sociálnych sieťach. Už v auguste ale urobil malú výnimku, keď nenápadne prezradil, že si spolu so Sárou užívajú festivalovú atmosféru v Karlových Varoch. Teraz zašiel ešte ďalej. Na svoj profil zavesil plagát s jej tvárou z plagátu k populárnemu seriálu, ktorý sa vysiela v Srbsku. "Mám doma medzinárodnú hviezdu, som na teba pyšný, láska," rozplýval sa nad plagátom. Seriál pritom zrejme sledujú aj v jej rodnej krajine, v Severnom Macedónsku. Je celkom jasné, že Jakub je až po uši zamilovaný, lebo takéhoto vyznania sa Agáta od neho verejne nikdy nedočkala, vlastne doteraz žiadna iná žena v jeho živote.

Sára Sandeva je nielen úspešná herečka, ale aj talentovaná speváčka: 

Všetci priatelia Jakuba Prachařa sa vraj zhodujú, že ho Sara naozaj veľmi zmenila. Aj keď je zdravo ambiciózna herečka ešte veľmi mladá, prejavuje sa ako zrelá žena."Sáru už predstavil svojej mame, je z nej nadšená. Má úroveň, je milá a hlavne, napriek svojmu mladému veku, starostlivá," prezradil zdroj z blízkeho okolia páru. Je známe, že Jakubova mama, herečka Dana Batulková, nebola veľmi nadšená jej bývalou nevestou Agátou, aj keď časom sa s ňou ako-tak zmierila, najmä po narodení vnučky. 

Jakub vyznal svojej partnerke verejne lásku prostredníctvom príspevku na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

​Ako sa ukazuje, novým vzťahom s mladou herečkou Jakub celkom pookrial. Tak zamilovaného ho ešte asi nikto  nevidel. Okrem vyznania na Instagrame nemal problém ani so zverejňovaním fotiek, kde sa s mladou herečkou bozkáva či objíma. Zrejme berie tento vzťah skutočne vážne a Saru nielenže zoznámil s mamou, ale aj ona jeho s jej mamou a otcom, pôvodom z Macedónska. Počas nedávnej divadelnej premiéry predstavenia Kouř (Dym) v divadle Na Fidlovačke so Sandevou  v hlavnej úlohe, sa s nimi, aj s jej bratom v úzkom kruhu družne rozprával a vraj je aj u nich doma vítaným hosťom. Ak to takto pôjde ďalej je azda čas vyberať svadobné šaty.

Súvisiace články

Najčítanejšie