Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Jasmina ukázala petržalský panelák, kde vyrastala! Hľadá majiteľa bytu!
Zdielať na

Jasmina ukázala petržalský panelák, kde vyrastala! Hľadá majiteľa bytu!

Archívna reportáž

Jasmina má poriadne pestrý životopis. Narodila sa v nemeckom Stuttgarte otcovi z Bosny a mame Maďarke, hoci zo Slovenska. Bola ešte maličká, keď sa ale presťahovali do Bratislavy a zakotvili na najväčšom sídlisku v krajine - v Petržalke.

V ostatnom čase sa javí, že manželia Vrbovskí sa rozhodli skupovať nehnuteľnosti kade chodia. K ich vilke v Miloslavove pridali exkluzívny byt v Petržalke s výhľadom na hrad, zháňali aj byt vo Viedni, kúpili pozemok na myjavských kopaniciach a možno si pridajú do zbierky aj ďalší byt. No v úplne inej kategórii, ako by človek čakal.

Jasmina v instastories zverejnila videjko zo svojej jazdy cez bratislavskú Petržalku. Chcela sa s fanúšikmi podeliť o veľmi dôvernú informáciu - ukázala im panelák, v ktorom prežila detstvo a mladosť.

Jasmina žiarila celé mesiace ako moderátorka talentovej šou na televízii JOJ:

​Na najvyššom poschodí paneláku na Pifflovej ulici, v rožnom podstrešnom byte, vyrástla z dievčatka skvelá moderátorka, modelka, podnikateľka, manželka a mama. "Keby náhodou sa ten byt predával, ja by som ho rada kúpila, úplne vážne," prekvapila Jasmina plánom na prikúpenie nehnuteľnosti v obyčajnom 40-ročnom paneláku.

Jasmina by rada kúpila byt, v ktorom vyrastala:

Instagram/JA

​Teraz je už len otázne, či sa tento Jasminin odkaz dostane k rodine, ktorá byt v súčasnosti obýva. Ktovie, či vôbec tušia, kto pred nimi strávil v typickom panelákovom byte najbezstarostnejšie roky svojho života. Hoci v prípade Jasminy žije asi rovnakú idylku aj teraz, čoho dôkazom je aj to, že si môže len tak zmyslieť kúpiť byt a nepochybne by na to mala. Len či ponúkne dosť atraktívnu sumu, aby sa predaj uskutočnil.

Súvisiace články

Najčítanejšie