Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Na domovinu môže zabudnúť! Dominike plány na návrat do Česka zmaril tento detail!
Zdielať na

Na domovinu môže zabudnúť! Dominike plány na návrat do Česka zmaril tento detail!

Archívna reportáž

Z plánovaného výletu Dominiky Gottovej (48) do Prahy zrejme tento rok už nič nebude. Ešte pred pár týždňami zvažovala, že sa do svojho rodného mesta vráti možno aj na dlhšie, alebo aj nastálo. Samozrejme, musela by mať zabezpečenú prácu a bývanie. Z nádejí na lepší život v Helsinkách po boku manžela Tma Tolkkiho (55), sa totiž vykľulo sklamanie. Timo zakrátko po jej príchode odletel za prácou do Mexika a ona zostala v ich byte sama bez peňazí, aj bez práce.

Z chystaného návratu Dominiky Gottovej do Prahy asi už tento rok nič nebude, píše portál Ahaonline.cz. Nie preto, že by po tom netúžila, ale z chladných a zachmúrených Helsínk jej nedovolia odísť objektívne okolnosti. V obidvoch krajinách panuje obava z covidu, a preto sa vlády rozhodli sprísniť opatrenia. Aj keď sa už vraj Dominika dala zaočkovať, stihla iba prvú dávku. Na druhú musí čakať, a preto by pri príchode do Prahy musela ísť do karantény. To sa jej ale, samozrejme, nepáči, lebo v Prahe by si chcela užiť vianočnú atmosféru a stretnúť sa s priateľmi.​

Vo Fínsku sa cíti Dominika zjavne osamelo. Jej manžel Timo Tolkki sa zdržiava v Mexiku, kde má údajne prácu aj počas Vianoc, ba nejaké ponuky má vraj aj z Los Angeles. V rodnom Fínsku sa mu nedarí zohnať angažmá, lebo svoje niekdajšie renomé ako vynikajúci gitarista slávnej skupiny Stradivarus stratil hlavne pre svoje problémy s alkoholom a v tomto smere aj neovládateľnej maniodepresii. Žiaľ, alkoholu a tabletkám podľahla do značnej miery aj Dominika, ktorá kvôli tomu podstúpila už aj liečbu. 

Je to už rok, čo Dominika vypustila do sveta knihu o jej slávnom otcovi:

​Timo Tolkki hľadá svoju záchranu už niekoľko rokov v Mexiku. Oproti Helsinkám si tam celoročne užíva slnko a teplo.To pôsobí veľmi dobre na jeho narušenú psychiku. Peniaze tam vraj získava výučbou gitary a občas sa mu podarí aj niekde účinkovať. Aj teraz tam má údajne nejaké angažmá, ba dokonca sa mu rysuje účinkovanie aj v Los Angeles. Nejako ho priveľmi ale netrápi, že zanechal doma Dominiku, ktorá je závislá na jeho prítomnosti, ako aj finančnej pomoci. Naopak, vraj zobral aj jej peniaze z podpory, keď odletel na jar z Helsínk do Mexika. Podľa zdroja z blízkosti Dominiky by mal byť momentálne s ňou, ale jeho príspevky na Facebooku naznačujú, že vo Fínsku už pekne dlho nebol.

​Prečo za ním Dominika nepriletí do Mexika, nevedno. Ale možno aj preto, že nemá na letenku. Aj tú do Prahy jej vraj mal zakúpiť jej taliansky priateľ, ktorý žije už roky v Helsinkách, kde si našiel manželku. S tou sa už síce rozišiel, ale v Helsinkách ho drží ich syn, ktorému chce byť nablízku. S Dominikou sa zoznámil kedysi, keď pracovala ako čašníčka a údajne mali aj románik. Teraz sa opäť stretli a vraj jej pomáha aspoň trochu aj finančne. Nedávno ale ochorel na covid, kvôli čomu by mal ležať dokonca v nemocnici. Zrejme je už v poriadku, lebo aj teraz mal Dominike pomôcť s cestou do Česka. No to sa odkladá na neurčito.

Súvisiace články

Najčítanejšie