Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Cibulková si nedá povedať! Ukázala sa opäť v sieťovaných šatách, ešte odvážnejších!
Zdielať na

Cibulková si nedá povedať! Ukázala sa opäť v sieťovaných šatách, ešte odvážnejších!

Archívna reportáž

Milovníčka módy, extravagancie a luxusu, Dominika Cibulková, si už presne dva roky užíva "slobodu". Toľko času uplynulo, keď sa pre Jakubka v brušku rozhodla skončiť s profesionálnou kariérou. Jej hviezda ale rozhodne nezhasla, akurát, že už ľudí neoslovuje tenisom, ale svojím nevídaným životným štýlom.

Nie je to tak dávno, čo sa na sklonku leta vybrala Dominika Cibulková na istú spoločenskú udalosť. Opäť sa zverila do rúke jej dobrého kamaráta, stylistu Andreja Kusalíka. Ten vtedy siahol po modeli, ktorý sa napokon preslávil ako "sieťka na cibuľu".

Za odvážny model zvozili "internetoví odborníci" Dominiku pod čiernu zem. Evidentne najväčší problém bol v tom, že si dovolila nemať postavu modelky. Pri dlhoročnej špičkovej športovkyni, ktorá drela tak, že väčšina ľudí si to nevie ani predstaviť, sú pritom komentáre na jej figúru priam drzosť.

Sú to dva roky, čo Dominika šokovala fanúšikov radikálnym rozhodnutím:

​Našťastie, Dominika si z nich nič nerobí. Nielenže to tvrdí, ale aj dokazuje - novými a novými modelmi, ktoré sú všeličo, len nie nudné. "Kiežby som si to mala kam obliecť," skonštatovala s ľútosťou pri fotke seba v skutočne priehľadných sieťovaných šiat od Borisa Hanečku. Doplnené sú pritom akoby kuklou z rovnakej látky - možno po vzore Kim Kardashian a jej nevídaného modelu na MET Gala 2021.

"Viete, že za sieťku ja môžem vždy," zažartovala si na vlastný účet no zároveň dala najavo, že tento outfit na nej medzi ľuďmi skutočne nikto neuvidí. Na ďalších fotkách už mala celkom niečo iné, nohavicový kostým striebornej, trblietavej farby. "Tak tomuto ja hovorí perfektný sviatočný outfit," skonštatovala s nadšením mama Jakubka a zrejme práve tento odvážny model doplnený o podprsenku si vybrala aj teraz. A dobre spravila, vrátane účesu a mejkapu vyzerala naozaj fantasticky.

Súvisiace články

Najčítanejšie