Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dara oslávila 49. narodeniny! Internet ale rozbila fotkou svojej DCÉRY!
Zdielať na

Dara oslávila 49. narodeniny! Internet ale rozbila fotkou svojej DCÉRY!

Archívna reportáž

Deň po Mikulášovi oslavuje Dara Rolins narodeniny. Na rozdiel od vlaňajška, keď bola počas narodenín na Zanzibare, bola tentokrát doma a vraj oslavovala v súkromí, iba v malom kruhu najbližších, hlavne s dcérou Laurou. Tá je pre ňu iste tou najdôležitejšou osobou na svete a aj najväčšou pýchou. Rada sa s ňou pochváli aj na spoločných fotkách, ako každá správna a hrdá mama. Na tých najnovších je vidieť, že Lola už nie je žiadne malé dievčatko.

Na deťoch vidia rodičia najlepšie, ako starnú. Zdá sa, že to bolo iba nedávno, keď Dara Rolins počas jej porotcovania v speváckej súťaži žila v očakávaní svojho potomka. Keď sa jej narodila dcérka, nezabudla pravidelne ukazovať jej fotky na sociálnych sieťach svojim priaznivcom. Tí mali tak možnosť sledovať jej vývoj už od malička. Dara ju často brávala so sebou aj na exotické dovolenky a bola pre ňu vzorom, ako si život užívať, starať sa o seba, obohacovať zážitkami. Nenápadne ju usmerňovala, aby aj ona šla takou cestou, akú považuje za správnu. V rozhovoroch sa rada aj pochváli, že jej dcérka je veľmi rozumným dievčaťom, ktoré nezabúda na skromnosť.

Postupne sa ale malé dievčatko vytrácalo a najnovšie je na fotkách vidieť, že ju už smelo možno nazvať slečnou. "A mimochodom, Happy Birthday to Me. A ďakujem všetkým za blahoželania," pripísala k fotke s dcérkou speváčka, aby bolo všetkým jasné, pri akej príležitosti ju nafotila. Nebola to však oslávenkyňa, kto na fotke vynikol a zaujal najviac. Bola to jej dcéra Laura, ktorú takmer nebolo spoznať. Z fotografie sa usmievala krásna slečna so zmenenými črtami. Z dieťaťa už jednoducho vyrástla. 

Pripomeňte si Daru vo videoklipe k piesni Anjelik môj kde lietaš z roku 1990: 

"To už nie je tá malá Lola. Wow, krásna mladá slečna," komentoval niekto fotografiu."Pardon, ale to kedy tá malá Laura takto vyrástla?" kládol ďalší otázku podobne ako väčšina vo svojich komentároch. Pritom na to, že je z Laury už slečna, upozornila nedávno samotná mama Dara. "Mám výhodu, že mám trinásťročnú dcéru, ktorá má rovnakú nohu, veľkosť a dokonca aj džínsy máme v rovnakej veľkosti," spomenula, keď opisovala príhodu, ako si skúšali dvoje džínsy v kabínke a nevedeli pre ktoré sa rozhodnúť. Lolu mnohí prirovnali ku krásnej Brooke Shields v časoch, keď zažiarila v Modrej lagúne.

Dara oslávila 49. narodeniny v spoločnosti svojej dcérky Laury, z ktorej vyrástla krásna mladá slečna:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Popri svojej trendovej mame sa našla aj Laura v móde a vie orientovať. Sleduje módne časopisy a s mamou občas absolvuje aj návštevu módnych prehliadok. Dara by zrejme nebola proti, keby sa Lola dala na modeling. "Pokiaľ sa pre túto cestu rozhodne, tak ju veľmi rada podporím. Som šťastná,  že mám okolo seba ľudí, ako je napríklad Saša Jány, ktorí mi poradia a nasmerujú ma," má v tom jasno popová speváčka. "My Lauru podporíme v čomkoľvek zmysluplnom. Toto zmysluplné je," vyjadrila sa o sne nejedného dievčaťa byť modelkou. Ktovie, ako sa dievča napokon rozhodne, mama sa jej postarala aj kvalitné vzdelanie, Lola si bude môcť skutočne vybrať, čo ju bude baviť najviac, o oporu zo strany rodičov sa obávať nemusí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie