Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Je TOTO tehotenské bruško?! Paris Hilton to vyslovila: Na budúci rok budeme štyria!
Zdielať na

Je TOTO tehotenské bruško?! Paris Hilton to vyslovila: Na budúci rok budeme štyria!

Archívna reportáž

Po grandióznej tri dni trvajúcej svadbe sa novomanželia Paris Hilton (40) a Carter Raum (40) vybrali tráviť medové týždne do niekoľkých rozprávkových destinácií. Prvá zastávka bola na čarovnom exotickom ostrove Bora Bora. Apartmán mali v hoteli Hiltonovcov rovno nad zálivom s krištáľovo čistou vodou. Na stenách mali zarámované fotografie z ich svadby, čo im pripravili v hoteli ako prekvapenie. Nasledovala zastávka na ostrove Mosquito na Panenských ostrovoch. Takto budú tráviť celých sedem medových týždňov, ale už teraz sa špekuluje, že je Paris tehotná.

Všetci nadšenci romantickej svadby a svadobnej cesty Paris Hilton s Cartera Reuma zažívajú na sociálnych sieťach aspoň sprostredkovane luxus, ktorý si v plnej miere dopriava táto dvojica. Teraz sa objavili na Instagrame ich nové fotografie, kde Paris v bielych romantických šatách podozrivo vystupuje bruško a na inej zas má spodný diel bikín s vysokým pásom, kde je to ešte výraznejšie. To okamžite vyvolalo vlnu špekulácií, či v ňom nerastie nový život. To by ale znamenalo, že Paris bola tehotná už počas ich svadby.  "Mama a otec," píše sa v najviac lajkovanom komentári k fotografiám, fanúšikovia už majá zjavne jasno.

Dvojica už dávnejšie otvorene hovorila o tom, že si chce založiť rodinu, pričom Paris ešte v januári prezradila, že podstupuje prípravu na umelé oplodnenie. V epizóde podcastu The Trend Reporter with Mara prezradila, že začala proces oplodnenia in vitro, a uviedla, že sa začala zaoberať umelým oplodnením, pretože to je "jediný spôsob", ako si môže zabezpečiť, že bude mať vysnívané "dvojčatá, ktoré budú chlapec a dievča". Ale ktovie, či si na to nakoniec nezadováži, ako je medzi celebritami bežné, náhradnú matku. "Robili sme IVF, takže ak chcem, môžem si vybrať dvojčatá," povedala vtedy Hilton a vysvetlila, že jej dlhoročná priateľka Kim Kardashian West bola tá, ktorá jej o tejto možnosti povedala. "Ja som o tom vôbec nič nevedela," tvrdí miliardárska dedička.

Paris si užíva medové týždne v tých najkrajších exotických destináciách sveta, delí sa o ne s fanúšikomi na jej youtubovom kanáli: 

O procedúre odberu vajíčok tiež povedala: "Bolo to ťažké, ale vedela som, že to bude stáť za to. Podstúpila som to niekoľkokrát. Len preto, že sme to robili spolu a že mám partnera, ktorý ma tak podporuje a vždy sa cítim ako princezná po celý čas, to nebolo také zlé". Je však otázne, či by si chcela Paris takto "narušiť" svoje romantické medové týždne. Iste si  ich chcú obaja novomanželia užiť v plnej miere, ako aj Paris prezradila vo videu, ktoré zverejnila na youtube: "Na budúci rok o tomto čase už budeme štyria, keďže chcem mať dvojičky, takže myslím, že toto sú naše posledné veľké prázdniny predtým, ako si založíme rodinu". Otázne je, ako si môže byť tak istá, že všetko vyjde podľa jej predstáv, aj preto niektorí špekulujú, že to už možno vyšlo.

Niektorí fanúšikovia si myslia, že za čipkou na Parisiných šatách sa skrýva rastúce tehotenské bruško:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

 Už v lete začali fámy, či nie je Paris tehotná. Vo svojom podcaste "This is Paris" to ale poprela. "Jediná vec, ktorá je momentálne 'v rúre', sú moje slivkové lasagne," s vtipom poznamenala. K deťom má Paris veľmi dobrý vzťah. Jej mladšia sestra Nicky povedala, že Paris je skvelá ako teta jej dvoch detí, dcér Theodory "Teddy" Marilyn (3,5 roka), a Lily-Grace Victorie (5 rokov). "Zbožňujú ju. Zvyčajne je v cukríkovoružovom oblečení s niekoľkými hračkami a ony si jednoducho myslia, že je ako veľká bábika Barbie," pochválila slávnu setru za to, ako sa venuje jej dcéram. Nepochybne jej to rovnako dobre pôjde aj ako matke, už je len otázka, či podľa jej plánov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie