Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Krampol a Bubílková sa rozišli! Na mňa žiadny chlap revať nebude, hnevá sa moderátorka!
Zdielať na

Krampol a Bubílková sa rozišli! Na mňa žiadny chlap revať nebude, hnevá sa moderátorka!

Archívna reportáž

Pre tých, čo si obľúbili dvojicu moderátorov a zabávačov, Zuzanu Bubílkovú (69) a Jiřího Krampola (83), je iste nemilé zistenie, že spolu končia. A to sa dokonca špekulovalo, že medzi nimi je aj niečo viac ako len kolegiálne priateľstvo. Bubílková sa o Krampola starala aj vtedy, keď mal zdravotné problémy tak, že ho občas aj dopravila na vyšetrenia k lekárovi. Rozumeli si aj počas ich spoločného, sčasti aj pracovného tohtoročného pobytu v Tunisku. Niekde však zrejme nastala chyba, keď, ako sa ukazuje, začalo medzi nimi panovať napätie. Moderátorke teraz už došla trpezlivosť a ich spoluprácu zrušila.

Je to práve rok, čo sa dala dokopy dvojica populárnych zabávačov Zuzana Bubílková a Jiří Krampol. Známa politická glosátorka ponúkla Krampolovi spoluprácu na novom programe, ktorý by mal mať podobu tých, čo robila kedysi spolu s humoristom Miloslavom Šimkom (†63). Konečne mal Jiří dôvod na radosť. "Hrozne sa na našu spoluprácu teším. Poznáme sa so Zuzanou roky rokúce a myslím, že sme naladení na spoločnú nôtu. A navyše sa aj dopĺňame. Ona, na rozdiel odo mňa, ovláda politickú satiru. Lenže keď ju hovorím ja, nikdy to tak nevyznie,“ vyjadril sa pred rokom, no vtedy pre lockdown nemohli vystupovať verejne pred divákmi. Mali však aspoň čas na skúšky a plánovanie, kde všade budú po republike účinkovať. "Máme ale niečo, na čom zatiaľ môžeme pracovať a na čo sa tešiť,“ spokojne vysvetľoval Krampol.


Po uvoľnení opatrení sa konečne mohli rozbehnúť s programom po celom Česku. Veľmi spoločensky aktívneho Krampola to napĺňalo veľkou radosťou a chcel ich počet stále navyšovať. To pravdepodobne ale spôsobilo oslabenie jeho chronickou chorobou priedušiek poznačeného organizmu. V krátkom čase musel byť potom niekoľkokrát hospitalizovaný v nemocnici. Momentálne tam leží v kritickom stave so zápalom pľúc. "Keď prechadol prvýkrát a mal záchvaty kašľa, hovorila som mu, že by mal ubrať. A on na mňa reval, čo si to dovoľujem, že ho chcem prerábať. Na mňa skutočne žiadny chlap revať nebude, to hovorím úplne na rovinu," skonštatovala nahnevaná Bubílková pre Extra.cz.

Jirkove zdravie poznačil aj boj o zdravie a život jeho milovanej manželky Hanky, ten, žiaľ ,v lete v roku 2020 prehrala:

No mnohí si myslia, že práve ona je zodpovedná za to, že Krampol prechladol a dostal zápal pľúc na jednom z ich posledných vystúpení. "Práve teraz, keď je na prístrojoch, sotva dýcha a vyťahujú ho z druhej strany, nechcem prilievať olej do ohňa. Ale poukazovať na mňa, že práve kvôli mne prechladol, je od tých ľudí okolo neho o to sprostejšie. V tomto som nevinne," komentovala obvinenia Zuzana Bubílková. "Na naše spoločné vystúpenie, kde mohol prechladnúť, chcel ísť on sám. Bolo to na farme u akéhosi priateľa speváka Karla Bláhu a Jirkovi osobne záležalo na tom, aby tam bol. Naozaj si vyprosujem, aby ma z toho niekto obviňoval," vyjadrila sa slovenská glosátorka žijúca roky v Česku.

Zdá sa, že dlhoročná spolupráca Zuzany a Jirku skončí nielen pre hercove zdravotné problémy, ale aj zákulisné intrigy: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Bubilkova (@zuzanabubilkova)

"Obvinenie, že za to vlastne môžem ja, považujem len za pokračovanie rok trvajúceho útoku a naschválov zo strany kliky ľudí, ktorí sa okolo neho pohybujú a chcú ma vytlačiť. Preto som chcela skončiť. Navrhla som to a dohodli sme sa, že do konca tohto roka ešte dojazdíme zazmluvnené predstavenia a od budúceho roka už budeme robiť každý sám," uviedla Zuzana Bubílková. Vyčíta Krampolovi aj to, že má na svoj vek veľmi náročný štýl života. "Jirka od rána do večera chodí po rôznych návštevách, reštauráciách a podobne. Nedokáže byť doma sám ani päť minút. Mal by si urobiť poriadok vo svojom vlastnom životnom štýle," ohradila sa dotknutá moderátorka. Výsledok je ale smutný nielen medziľudsky, medzi Krampolom a Bubílkovou, ale aj pre ich fanúšikov. Už len si počkať na Krampolovu reakciu.

Súvisiace články

Najčítanejšie