Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ružová či modrá? Dominika Jurena prezradila pohlavie bábätka!
Zdielať na

Ružová či modrá? Dominika Jurena prezradila pohlavie bábätka!

Archívna reportáž

Pre finalistku populárnej speváckej súťaže Dominiku Starú, vydatú už s priezviskom Jurena (28), bol tento rok doteraz snáď najvýznamnejším v jej živote. Nielenže sa vydala za svojho vyvoleného Michala Jurenu, a to hneď dvakrát, ale stihla veľmi rýchlo aj otehotnieť a teraz sa pochválila, akého pohlavia bude plod ich lásky. Nemôže byť snáď už ani šťastnejšia a výsledkom sa hneď aj pochválila svojim priaznivcom na sociálnej sieti.

Narodenia svojho prvého dieťatka sa Dominika Jurena nemôže dočkať. Malo by sa to udiať na budúci rok vo februári. Vďaka ultrazvuku už zhruba dva mesiace vie, bábo akého pohlavia nosí pod srdcom, ale chcela sa v tom ešte utvrdiť. Konečne si je istá, v akom rode má svoje bábätko oslovovať, a hneď sa s tým aj pochválila na sociálnej sieti. V auguste, kedy slávi narodeniny, prezradila po prvýkrát na sociálnej sieti, že je tehotná. "Dnes oslavujem narodeniny prvýkrát ako MAMA nášho milovaného, vymodleného zázraku. Boli sme požehnaní a neskutočne sa z toho radujeme," zverila sa vtedy oslávenkyňa svojim priaznivcom.

Dominika zjavne neotehotnela hneď po sobáši v kostole začiatkom roka, ale až po druhej, už len symbolickej svadbe, spojenej s veľkou oslavou v krásnom kaštieli. Keďže je Dominika silno veriaca, mnohí ľudia na ňu začali hneď po sobáši tlačiť, či už nie je tehotná, keďže sa to tak trošku očakáva. Argumentovala, že si manžela zobrala, pretože ho ľúbi a chcú si spolu užiť ako novomanželia a dieťa nemusí hneď nasledovať.

Pozrite si nežný klip Dominiky, kde ukazuje aj detaily zo súkromia, ako sa jej najbližší radovali z tehotenstva:

Všetko ale dopadlo tak, ako malo a na zázrak v podobe plodu ich lásky, nemuseli dlho čakať. Už pred dvomi mesiacmi, keď sa manželia dozvedeli, akého pohlavia je bábo, naspievala Dominika na jeho oslavu pieseň. S jej zverejnením si ale počkala až na Advent, keď to má definitívne potvrdené. "Milujem ťa, chlapček náš," pripísala k romantickej fotografii, na ktorej sa pýši bruškom v jemne modrých šatách, ktorú zverejnila na sociálnej sieti. "Niekto krája tortu, niekto prepichuje balónik, niekto napíše pieseň. Takto som si to vysnívala ja a som naozaj šťastná, že nám to takto krásne vyšlo. Sme hrdí rodičia nášho krásneho syna," vyznala sa tehotná speváčka.

Vo svojom vyznaní v piesni Zázrak, kde prezradila pohlavie svojho vytúženého dieťatka. ospevuje, ako vníma každý jeho pohyb, ako tlkoce jeho srdiečko pod tým jej. Rozumie si s ním aj bez slov. Hladieva ho nežne dlaňou, každý jeho pohyb vníma. Je to ich malý zázrak, každým svojim dychom mu dáva život... Takýmito krásnymi slovami opisuje svoje materinské pocity. Takto si to vždy predstavovala a jej sen sa splnil. Ale po tom, ako prezradila, že sa dala v septembri zaočkovať proti covidu, dostala aj niekoľko veľmi nepríjemných odkazov. "Od želaní smrti mne a môjmu dieťaťu, cez fotografie detských rakvičiek (áno, niekto si dal tú námahu a poslal mi aj takú fotografiu) až po ‘špina ako ty nemá právo byť matkou‘..." vyžalovala sa na Instagrame. Našťastie, vakcína ostala bez neželanej odozvy a už len tri mesiace a bábo bude na svete.

Súvisiace články

Najčítanejšie