Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Herečka Žilková šokujúco priznala tehotenstvo! Otcom mal byť oscarový režisér!
Zdielať na

Herečka Žilková šokujúco priznala tehotenstvo! Otcom mal byť oscarový režisér!

Zdroj: ahaonline.cz

V októbri oslávila herečka Veronika Žilková (60) okrúhle narodeniny. Neželala si ale žiadne darčeky. O ten najväčší darček sa totiž postarala ona sama napísaním svojej autobiografie. Pre problém s nedostatkom papiera sa ju však vtedy nepodarilo vytlačiť a na krste, ktorý sa uskutočnil pred pár týždňami spolu s oslavou jubilea, použili iba maketu. Konečne je však už na svete a objavila sa na pultoch kníhkupectiev. Nachádzajú sa v nej aj pikantné historky.

Veronika Žilková patrí k herečkám, ktoré snáď nikdy nestrácajú zmysel humor. Vo svojom živote prežila pritom ale aj neveselé udalosti. O niektoré sa chcela podeliť aj s verejnosťou, a preto sa rozhodla o svojich intímnych tajomstvách niečo napísať. "Kniha je o tom, ako je potrebné nehanbiť sa za svoje chyby. Mám 60 rokov, kedy inokedy by mal byť človek úprimný, ak nie teraz," zverila sa jubilantka. "Je to veľmi otvorená kniha, za ktorú ma ľudia možno aj odsúdia. Podľa seba viem, že vyhľadávam aj ľudí, ktorí sú omylní. Niekedy tú dokonalosť iba hráme. Nie som jediná, kto v živote urobil chyby, ktoré sa mu vypomstili. Peter ma prinútil byť úprimnou, poznáme sa už 20 rokov, nehrala som žiadne divadlo. Je to môj život, možno to niekomu pomôže," zhrnula v skratke obsah a odkaz knihy Dělte dvěma od autora Petra Macka pre Super.cz.   

​Možno k najväčším prekvapeniam patrí v knihe jej aférka so slávnym režisérom Jiřím Menzelom († 82). Kvôli nemu podstúpila snáď najväčšiu obeť svojho života."Prachsprosto ma zbalil na filmovom festivale v Karlových Varoch. Oslovil ma a začal do mňa hučať. Nie je tajomstvom, že svojou starostlivosťou zahrnul rad herečiek. Chvíľu som si myslela, že som jediná. Volal ma Pampeliško (púpava pozn. red.), vozil ma tou svojou sierrou a ja som bola absolútne šialene zamilovaná. V tej dobe, keď sa mi rozpadalo manželstvo, mala som pracovnú krízu a malé dieťa, to bola pre mňa taká snová bublina. Vedela som, že Menzel má viac dievčat. Navyše som bol popálená životom. Tiež som nechcela ďalším otehotnením riskovať, že zas stratím všetku prácu," otvorene opísala dôvody, ktoré ju priviedli k smutnému rozhodnutiu. 

Pripomeňte si Vroniku Žilkovú ako pojašenú rosničku v obľúbenom programe TELE TELE:

"Potrat bol pre mňa rozvodom s Bohom. Od tej doby som už nikdy nemala ten pokojný pocit, že sa o mňa Boh stará a že som dobré dievča. Stala som sa vyvrheľom hodnôt, ktoré som si sama určila," zhodnotila Žilková situáciu po potrate, s ktorou sa dlho nevedela celkom zmieriť. "Strašne veľa dievčat si v podobnej situácii zničí život. Vedia, že otec toho dieťaťa nie je partner na celý život a on ich tak tiež neberie. Ale dieťa ich k sebe spúta. A ja som vedela, že Menzel má viac dievčat," zamýšľala sa v knihe nad situáciou aj iných mladých žien herečka.

Veronika Žilková si momentálne užíva krásy Paríža: 

Otázkou je, či o tom, že uvedie v knihe túto intímnu záležitosť, informovala aj vdovu po Menzelovi, Olgu Menzelovú. Keď sa chceli na to popýtať z redakcie ŽivotvČesku, odbila ich herečka vetou: "Som v Paríži, k dispozícii budem zajtra." Olga Menzelová sa k tomu tiež nevyjadrila, ale v skutočnosti ju to trápiť nemusí, keďže v tom čase sa ešte s režisérom ani nepoznala. Nakoniec, sama vernosťou k nemu neoplývala a počas manželstva s režisérom mala polooficiálne ďalších dvoch milencov, aj s nimi mala deti. Veronika Žilková sa mohla potom ešte tešiť z narodenia ďalších detí, ku ktorým navyše pribudli aj dve adoptované. Ani s nimi to nebolo vždy ľahké, najmä Agáta Hanychová je pekný kvietok. Veronika nechce, aby si jej autobiografiu čítal niekto z jej blízkych, im vraj radšej kúpi pod stromček celkom iné knihy. 

Súvisiace články

Najčítanejšie