Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dokonalý úlovok! Nový Agátin priateľ je nielen fešák, ale aj úspešný lekár!
Zdielať na

Dokonalý úlovok! Nový Agátin priateľ je nielen fešák, ale aj úspešný lekár!

Archívna reportáž

Zatiaľ, čo sa mama Agáty Hanychovej (36), herečka veronika Žilková (60) zo svojich vzťahov s mužmi vyspovedala až v teraz vydanej autobiografii, Agáta to robí priebežne. Snáď všetko zo súkromia zdieľa so svojimi sledovateľmi na Instagrame, čo spojila aj s biznisom. Po rozvode s manželom, hercom Jakubom Prachařom (38), sa nezabudne pochváliť so žiadnou svojou novou známosťou. Je to priam seriál, ktorý mal doteraz sedem pokračovaní. Teraz pribudlo už ôsme.

Populárna česká influencerka Agáta Hanychová nemá zrejme žiaden problém podeliť sa o čokoľvek zo svojho súkromia. Nakoniec, sociálne siete sú presne o tom a niektorí z toho aj ťažia. Medzi nich sa v Česku zaradila aj Agáta. Najviac ľudí za ostatné dva roky zaujímajú jej aférky s mužmi. O tie u Agáty naozaj nie je núdza. Svojich partnerov a zážitky s nimi predstavuje v živom prenose rad za radom a doteraz ich bolo od jej rozvodu s Jakubom Prachařom sedem. Po krachu s posledným si nechala iba krátku pauzu na to, aby predstavila ôsmeho.

Aktuálne pridala na svoj profil na Instagrame fotografiu, na ktorej ju vidieť po boku sympatického muža. "A je to tu, čakali ste na to," pripísala k tejto tajomnej fotografii  Nepovolila však žiadne pridávanie komentárov k príspevku. Agáta má v obľube takto napínať svojich sledovateľov. Ako prví zisťovali jeho totožnosť a zverejnili ju na eXtra.cz. Kontaktovali Hanychovú aj osobne. Tá im potvrdila, že pohľadný muž na fotke s ňou je je nový priateľ. Chodí s ním už približne dva mesiace, ale až teraz sa to rozhodla zverejniť. Necháva si však detaily pre seba, lebo čaká, ako sa všetko vyvinie. Zaujímavé ale je, že iba pred pár týždňami bola so siedmym partnerom, wakeboardistom Hellerom na dovolenke. 

Toto o sebe prezradila Agáta v televíznej talkshow:

​Agáta prezradila aj povolanie svojej novej známosti. "Je to lekár. Poznáme sa asi päť rokov, chodíme spolu ale iba zhruba dva mesiace, takže to logicky nechcem zakríknuť," pochválila sa Agáta a dodala, že teraz je opatrnejšia pri zdieľaní osobných informácií o svojich partneroch na sociálnych sieťach. "O fotke na Stories vedel, Instagram mu ale nič nehovorí," vysvetlila. Andrej, ako sa volá, nie je veľmi aktívny na sociálnych sieťach. Na Facebooku má len jednu fotografiu a na Instagrame 21 príspevkov iba od Agáty.  Na LinkedIne uvádza, že vyštudoval Univerzitu Komenského v Bratislave a potom Karlovu univerzitu v Prahe, kde v roku 2015 ukončil štúdium chirurgie. Osem rokov pracuje na chirurgii v Ústrednej vojenskej nemocnici v pražských Střešoviciach a tiež vo Fakultnej nemocnici Královské Vinohrady. Je tiež odborným asistentom na 3. lekárskej fakulte Univerzity Karlovy.

Agáta zbalila po športovcovi Jiřím fešného lekára Andreja: 

Instagram/AH

​Z tohto nového vzťahu musí byť Agátina mama, Veronika Žilková, priam nadšená. Doterajšie známosti dcéry sa je veľmi nepozdávali. "Partneri, to je vec, o ktorej sa najčastejšie hádame. Nemá záujem o slušných chlapcov. Chcela by som, aby ju skrotil mladý lekár s oceľovou päsťou," komentovala prednedávnom svoj názor na dcérine partnerské vzťahy populárna herečka, zrejme už tušiac, že je práve lekár na obzore. Akoby jej chcela Agáta konečne ulahodiť, ôsma známosť je presne podľa maminých predstáv. Vyzerá, že ambiciózny lekár so sľubnou kariérou je Slovák, súdiac aj podľa mena, aj podľa univerzity, kde medicínu študoval. Uvidí sa, ako bude ich vzťah s Agátou pokračovať. "Na Vianoce bude partner v práci, takže ich spoločne tráviť nebudeme," povedala expresu Agáta a dodala, že jej to tak vyhovuje. Zrejme sa chystá kdesi s deťmi na sneh. Mama Veronika prezradila, že sviatky bude tráviť s manželom a dcérou iba v trojici. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie