Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ešte je len v pôrodnici, už dostal ponuku na životnú zmluvu! Čaká sa len na odtlačok ruky Rockyho Vémolu!
Zdielať na

Ešte je len v pôrodnici, už dostal ponuku na životnú zmluvu! Čaká sa len na odtlačok ruky Rockyho Vémolu!

Archívna reportáž

Aj keď si iste Lela Ceterová (31) nepredstavovala, že bude rodiť ako pozitívne testovaná na covid a novorodeného synčeka jej okamžite odoberú, už by malo byť všetko v poriadku. Malého Rockyho si už mohla pritúliť. Kvôli pozitívnemu testu na covid nemohol byť pri pôrode ani jej partner Karlos Vémola (36). Ten, ako zápasník MMA je iste spokojný, že má s Lelou syna, zrejme by bol rád, aby išiel v jeho stopách.

Po onedlho 2-ročnej dcére Lilinke sa narodil Lele Ceterovej a Karlosovi Vémolovi syn Rocky. Až do pôrodu sa obaja tvárili, že to bude aj pre nich prekvapenie. Pre Karlosa je to už v poradí druhý syn, ale iste je, ako reprezentant typicky mužského športu, rád, že bude mať možno ďalšieho nástupcu. Starší syn Karel (11) žije spolu s mamou v Británii, ale svojho otca navštevuje vždy, keď sa dá, čo je zväčša počas prázdnin. Či sa pripravuje na dráhu zápasníka, ako otec, sa nevie, no Vémola ho označil skôr za "baleťáka".

Zato jeho nevlastnému bračekovi sa začala už krátko po pôrode ponúkať sľubná kariéra, píše portál Extra.cz. Snáď ani celý deň nebol na svete a už dostal prestížnu ponuku od najväčšej československej organizácie zmiešaných bojových umení Oktagon MMA. Medzi prvými gratulantmi boli totiž promotéri a majitelia organizácie Oktagon MMA, s ktorou je Karlos Vémola už roky spojený. S jeho synčekom Rockym zrejme počítajú do tímu ako s budúcim šampiónom. "Do červeného rohu sa práve narodil Rocky Vémola! Karlos, celý Oktagonteam gratuluje tebe a tvojej manželke k ďalšiemu prírastku do rodiny a praje len to najlepšie a najmä veľa zdravia. Všetci sa tešíme na tvoj návrat v budúcom roku a želáme skoré uzdravenie," stojí na stránke tejto organizácie. 

Na malého Rockyho čaká doma celá zoologická záhrada: 

Ondřej Novotný, promotér, spolumajiteľ a komentátor organizácie MMA Oktagon, na svojom Instagrame prezradil, že zmluva pre Rockyho je pripravená. "Gratulujem celej rodine a najmä mamičke, že to zvládla a je v poriadku s malým. Samozrejme, že zmluva pripravená na podpis, bude čakať po návrate z nemocnice pri postieľke. Stačí odtlačok ruky a ideme na to. Veľa šťastia, priateľ môj, v tomto ťažkom období a tešíme sa na teba aj v budúcom roku," odkázal obom rodičom novorodenca s menom slávneho filmového boxera. 

Karlos je na svojho druhého synčeka veľmi hrdý a verí v jeho žiarivú budúcnosť:

Malý Rocky mal hneď po príchode na svet proti sebe veľkého nepriateľa v podobe covidu. Dokonca si ho nemohla ani jeho mama hneď po pôrode k sebe pritúliť a do pôrodnej sály nepustili ani jeho slávneho otca. Okamžite bol Lele odobraný a zrejme musel prejsť testovaním. Ale takmer iste je už všetko v poriadku a Lela sa už môže zo svojho bábätka radovať, hoci dojčiť zrejme opäť nebude, ako to bolo aj pri Lilinke. "Najšťastnejším okamihom pre mňa bolo, keď som konečne mohla držať v náručí svojho synčeka Rockyho," napísala blažená Lela Ceterová na sociálnej sieti, kde pridala aj fotku, ako drží v náručí svoj malý veľký poklad.

Súvisiace články

Najčítanejšie