Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Najprv ju týral a rozišli sa, teraz ukázala tehotenské bruško! Slávny herec sa zrejme stane otcom!
Zdielať na

Najprv ju týral a rozišli sa, teraz ukázala tehotenské bruško! Slávny herec sa zrejme stane otcom!

Archívna reportáž

Dvojica hercov, Mia Goth (28) a Shia LaBeouf (33), zrejme očakáva svojho prvého potomka. Aj keď sa k tomu ešte ani jeden nevyjadril, rastúce bruško herečky nemožno prehliadnuť. Je pritom zaujímavé, že tento kedysi manželský pár sa v roku 2018 rozišiel, ale zrejme sa dali opäť dokopy, nevedne však presne kedy. Shia bol pred dvomi rokmi obvinený z páchania násilia na ženách, zažalovala ho jeho bývala priateľka Tahliah Debrett Barnett, známa ako FKA Twigs.

Vzťah herečky Mii Goth a hviezdneho herca Shia LaBeoufa bol od jeho začiatku v roku 2012 veľmi búrlivý. Herec s neveľmi pevnými nervami sa niekedy nevedel dobre ovládať, a tak vznikali medzi nimi často hádky údajne sprevádzané aj fyzickým, no najmä psychickým násilím. Prvýkrát sa stretli pri nakrúcaní erotickej drámy Larsa von Triera "Nymfomanka", kde Mia debutovala ako herečka. V júli 2015 ich prichytili pri výbušnej hádke pred kamerou, kedy LaBeouf povedal svojim priateľom: "Keby som tam zostal, zabil by som ju." Randili spolu štyri roky, keď sa v roku 2016 rozhodli zosobášiť v Las Vegas. Špekulovalo sa však, či to manželstvo bolo vôbec platné. Zrejme áno, čo raz potvrdil herec v rozhovore v The Ellen DeGeneres Show. Tak či onak, sa v roku 2018 pár rozišiel.

​Ich rozvod vyšiel najavo v rovnakom čase ako hercov nový románik s britskou hudobníčkou a tanečníčkou FKA Twigs, bývalou snúbenicou herca Roberta Pattinsona. Ich vzťah však trval krátko. V decembri 2020 potom FKA Twigs v žalobe tvrdila, že LaBeouf ju psychicky aj fyzicky zneužíval. Hviezda filmu Transformers či najnovšie Črepiny ženy, tieto tvrdenia rázne poprela. LaBeoufovi bola svojho času po niekoľkých pobytoch v rehabilitačnom centre diagnostikovaná posttraumatická stresová porucha. Posledné dva roky sa tento výbušný herec liečil a snažil sa pracovať na svojom duševnom zdraví. A zrejme to v ňom prebudilo aj city k jeho bývalej láske Mii Goth.

Mia a Shia sa poprvýkrát stretli pri nakrúcaní snímky Nymfomanka v roku 2012:

V marci 2020 ho videli, ako sa s britskou herečkou a modelkou a bývalou manželkou premávali na bicykloch, či behávali a cvičili v Pasadene v Kalifornii. Na prste ruky sa im blýskalo niečo, čo by mohli byť aj snubné prstene, či dokonca obrúčky. Aj keď sa pár v roku 2018 rozišiel, nevedno, či bol rozvod niekedy dokončený, takže by stále mohli byť manželia. Page Six sa nepodarilo nezávisle potvrdiť, či tomu tak ozaj je. Počas karantény spolu údajne aj bývali v hercovom dome v Pasadene. A ako je už zrejmé, Mia dokonca aj otehotnela, pričom zrejme nie je dôvod pochybovať o otcovi. 

Mia sa už čoskoro stane mamou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mia Goth Fan (@miaagoth)

LaBeouf a Goth nemajú deti zo žiadneho predchádzajúceho vzťahu, takže toto by bolo pre každého z nich prvorodené dieťa.Pred pár dňami bola Mia zachytená na videu ako ide do posilňovne s mobilom v rukách. Na sebe mala oblečené biele tielko s výstrihom a čierne tepláky, pričom jej zreteľne vytŕčalo tehotenské bruško. Predpokladá sa, že by mohla byť zhruba v piatom či šiestom mesiaci. Do posilňovne chodí pravidelne, športu sa zrejme nechce vzdať ani ako tehotná. Napriek tomu sa však modelka žensky zaguľatila, ako je v tehotenstve aj prirodzené. Ostáva veriť, že herec už svojich démonov navždy pochoval a ako otec bude dobrý. Video tehotnej herečky si môžete pozrieť TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie