Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Beckham s krvavým nosom a so slzami v očiach! Spôsobila mu to dcéra!
Zdielať na

Beckham s krvavým nosom a so slzami v očiach! Spôsobila mu to dcéra!

Archívna reportáž

Niekdajšia futbalová hviezda David Beckham (46) je podobne ako jeho manželka, Victoria (47), hviezdou sociálnych sietí. Výrazne ide v ich stopách aj ich najstarší syn Brooklyn (22). O svojom súkromí prezradia snáď všetko. Kto ešte profil nemá, je najmladšia dcéra Beckhamovcov, Harper (10). Najnovšie mal David dobrý dôvod sa svojím jediným dievčatkom pochváliť, hoci to nebolo nič pekné.

Victoria Beckham svojho manžela vždy vyzdvihovala ako úžasného otca ich detí. A zjavne to nie je iba nejaká prázdna fráza. Obaja si rodičovstvo štyroch detí vedia naplno užívať. Ako otec troch synov si iste David veľmi rád vychutnáva najmä okamihy s dcérou. Je známe, že neraz práve medzi otcami a dcérami vzniká veľmi silné puto, v prípade slávneho futbalistu sa toto nepísané pravidlo zjavne preukazuje naplno.​

Malá Harper si môže dovoliť doma zjavne všeličo, otecko jej to zväčša prepáči. David jej venuje veľa času a pozornosti a ona, ako každé dieťa, dokáže občas prešvihnúť únosnú mieru, najmä keď ju riadne rozblázni. To sa stalo aj pred pár dňami, keď David šteklil Harper v takej miere, až ho pohrýzla do nosa. Beckham neváhal a hneď sa pochválil svojím zranením na sociálnej sieti. Jeho zakrvavený nos nevyzeral práve najlepšie, ale pre profesionálneho futbalistu, ktorý na ihrisku zažil aj oveľa horšie momenty, to bola skôr zábavná záležitosť.

Pozrite si zostrih s dcérkou Beckhamovcov:

"Píšem si za uši: keď svoju dcéru šteklíš, nedávaj jej nos k ústam," zažartoval na Instagrame, kde sa pochválil fotografiou, ktorá dokumentuje jeho zranenie. Na snímke vidieť jeho potetovanú hruď, keďže je do pol pása obnažený, ale najmä čerstvé krvavé rany na nose. Jeho zaslzené oči naznačujú, že ho to nevinné uhryznutie riadne zabolelo. Napriek tomu bolo jasné, že sa na tom dobre zabával, keď k tejto vete pridal smejúci sa emotikon. Ako zareagovala Harper, ale David neukázal. Snáď si dá na budúce lepší pozor. 

Instagram/DB

​Nedávno spolu s ním a mamou predávala kapkejky, ktoré za ich pomoci napiekla a ozdobila. Samozrejme, že získané peniaze pôjdu na charitu. Konkrétne pre istú záchrannú stanicu pre psov. Charitatívny predaj pečiva sa konal len pred pár dňami v západnom Londýne, neďaleko sídla Beckhamovcov. Svoje miesto so stolíkom si pekne vyzdobila a mamička Victoria všetko zdokumentovala kamerou. Aj to, ako sa David občas ponúkol chutným koláčikom. K videu napísala: "David toho zje viac, ako predá. Mysli na psov, David!" Iste ale nebolo problém pre tohto multimilionára zjedené koláčiky štedro zaplatiť, najmä, ak išlo o česť jeho milovanej dcérky.

Súvisiace články

Najčítanejšie