Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hrôza pozrieť! Seriálový herec schudol na 47 kíl, ešte sa tým chváli!
Zdielať na

Hrôza pozrieť! Seriálový herec schudol na 47 kíl, ešte sa tým chváli!

Zdroj: Instagram/JD

Bývalá hviezda seriálovej reality show The Only Way Is Essex (TOWIE) Joey Turner (20) patrí medzi skutočne kontroverzné osobnosti. Nielenže sa oblieka poriadne extravagantne a dráždivo, no s nadšením ukazuje aj svoje doslova vychrtlé telo. Pritom ešte v roku 2019, keď začínal nakrúcať seriál, ktorý patrí medzi najobľúbenejšie vo Veľkej Británii, bol urasteným chlapcom. Jeho fanúšikovia majú o neho veľké obavy. On ale tvrdí, že je zdravý a v poriadku.

Joey Turner patril medzi veľkých obľúbencov v seriálovej šou TOWIE hneď po tom, ako sa v roku 2019 pripojil k novej vlne účinkujúcich, ale začiatkom tohto roka sa rozhodol odtiaľ odísť. "Po dva a pol roku pôsobenia v šou som sa rozhodol urobiť krok späť a vytvoriť si novú cestu. Do šou som nastúpil, keď som mal 17 rokov, po tom, čo ma oslovili producenti s otázkou, či mám záujem o účinkovanie v televízii. Ako každý iný 17-ročný som súhlasil, a tak som prestal študovať a začal som natáčať. Aj keď som bol v podstate dieťa, keď som začínal, zažil som tú najväčšiu zábavu a našiel som si veľa úžasných priateľov. Som nesmierne vďačný za celú túto skúsenosť a teraz je čas na ďalšiu kapitolu," napísal vo vyhlásení.

V posledných odvysielaných scénach bol Turner veľmi emotívne rozpoložený, keď povedal Chloe Brockett: "Opúšťam Essex. Podal som si prihlášku na Manchesterskú univerzitu na štúdium módneho dizajnu." Joey obľubuje módu a neváha si na seba obliecť ani vyzývavý outfit. Ktovie, či kvôli móde aj extrémne schudol, ale jeho fanúšikovia sa o neho oprávnene obávajú. Joey, ktorý mal pri svojej výške 180 cm vždy štíhlu postavu, ale tvrdí, že sa nemajú čoho obávať, pretože sa stravuje zdravo."Mám 47 kilogramov, ale zväčša sa nevážim. Nezáleží mi na tom, koľko vážim. Som vychudnutý, nemôžem za to, že som vychudnutý. Nebudem sa nikomu ospravedlňovať,oznámil prostredníctvom denníka Daily Mail"Keď to poviem na rovinu, nemôžem nič urobiť so svojou postavou. Som zdravý, šťastný a mám okolo seba ľudí, ktorí ma podporujú," tvrdí Joey, no jeho slovám sa skutočne verí len ťažko. 

Premena mladého muža začínala veľmi nenápadne, pozrite sa ako Joey vyzeral na začiatku svojej reality šou kariéry. Už vtedy ale začal podstupovať rôzne vylepšenia: 

Aj Turnerova rodina vyhlásila, že pozná jeho stravovacie návyky a nemá preto o neho obavy. Joey potom dodal, že pozitívny obraz tela by sa mal vzťahovať aj na štíhlych ľudí, nielen na tých, ktorí majú plus size. "Veľa nejem. Nie som gurmán, ale rozhodne nie som anorektik. Len sa jednoducho neprejedám," vysvetľuje Joey, ktorý na dôvažok opísal aj svoj typický denný jedálniček. Na raňajky si zvyčajne dáva misku cereálií, na obed šalát a na večeru sushi. Nevyhýba sa ani alkoholu, jeho obľúbeným nápojom je vodka so sódou. Milovník módy uviedol, že jeho priatelia a rodina vedia o jeho stravovacích návykoch a nerobia si z nich ťažkú hlavu. O obavách, ktoré vyvolala jeho až príliš štíhla postava, Joey povedal, že to chápe, ale nemá v úmysle cenzurovať svoj obsah a namiesto toho chce prijať svoje telo. Pri najlepšej vôli ale nemožno považovať váhu 47 kíl pri výške 180 cm za normálnu, ani zdravú.

Joey si myslí, že je z jeho postavou všetko v najlepšom poriadku a cíti sa vo svojom tele zdravo: 

Minulý mesiac vyvolal diskusiu, keď si na Halloween obliekol masku Ježiša. Na Instagram pridal fotku s nalíčenou tvárou a rozotretou umelou krvou na krku. V ruke držal kríž a cez plecia mal prehodené červené saténové pásy. Celkový vzhľad doplnil tŕňovou korunou. K fotografii pripísal odkaz: "Mučeníci sú výnimoční ľudia, prežijú bolesť, prežijú totálnu depriváciu, znášajú všetky hriechy zeme, vzdávajú sa, prekonávajú samých seba". Šokoval aj ďalšou fotkou, kde stojí opretý o barový pult v tenkom obtiahnutom leoparďom body, ktoré zdôrazňuje jeho vychrtlosť. K nej zas napísal: "Veľkosť nula je sexy." Reakcie jeho fanúšikov nedali na seba dlho čakať. "Wow, pomôžte mu niekto," napísal jeden."Dúfam, že vyhľadáš pomoc skôr, ako bude neskoro," pripísal ďalší. "Chudáci tvoji rodičia, musia umierať od strachu," varoval iný. "Prosím, vyhľadaj pomoc," radili mu viacerí, ale ako je zrejmé, mladučký Joey berie tieto slová skôr ako kompliment.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie