Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muzikálová herečka z ČSMT je šťastná v registrovanom partnerstve! Prvé bábo porodila jej láska, druhé bude na nej!
Zdielať na

Muzikálová herečka z ČSMT je šťastná v registrovanom partnerstve! Prvé bábo porodila jej láska, druhé bude na nej!

Zdroj: Instagram/AG

Pre muzikálovú speváčku Andreu Gábrišovú (29), pochádzajúcu z Bratislavy, bol minulý rok napriek zavretým divadlám kvôli covidu veľmi šťastný. S jej partnerkou privítali synčeka, ktorý im obom robí veľkú radosť. Prezradila, že chcú aj druhého potomka, ale nie tak skoro, má pred sebou ešte veľa práce.

Presne desať rokov ubehlo odvtedy, čo na seba vtedy čerstvá maturantka cirkevnej školy Andrea Gábrišová upozornila v jojkárskej televíznej šou Česko Slovensko má talent.  Na pódiu sa postupne zo šedej myšky pri spievaní piesne All That Jazz z muzikálu Chicago zmenila na sexi speváčku a u poroty aj divákov zožala veľký úspech. Kto by vtedy čo len tušil, že toto pekné žieňa s dokonalými nohami bude o desať rokov šťastné v registrovanom partnerstve so ženou. Dlho mala veľké obavy z prezradenia jej orientácie, až sa pred vyše piatimi rokmi dala dokopy s jej životnou láskou. Teraz je v tomto smere najmä na sociálnych sieťach veľmi otvorená.

Po zhruba trojročnej známosti svoje partnerstvo zaregistrovali a potom sa konala v máji 2019 aj veľkolepá svadba. "Bolo na nej asi 80 ľudí, naše rodiny a priatelia, a bola to skvelá párty. Lenže svadba nebola regulérna, pretože to v Česku nejde. Regulérnu svadbu by sme, samozrejme, chceli, hlavne kvôli tomu, čo všetko manželstvo právne znamená. Registrované partnerstvo totiž neznamená z právneho hľadiska takmer nič, hoci mnohí ľudia si myslia, že je to to isté ako manželstvo, len s iným názvom. Ale ako to tak vyzerá, na manželstvo pre všetkých si ešte, žiaľ, počkáme," zverila sa Andrea, ktorá pritom nespochybňuje, že klasickú rodinu tvorí muž a žena, ale s výhradou. 

Takto sa pred 10 rokmi Andrea predviedla pred porotou talentovej súťaže: 

"Asi polovica manželstiev v Českej republike sa rozpadá, sú to potom ešte plnohodnotné rodiny? Pre mňa je tá plná hodnota rodiny vo vzájomnej láske a spokojnosti. Takže ja, moja žena a náš syn sme podľa mňa plnohodnotná rodina. A naozaj neviem, ako by sme mali ohrozovať tradičnú rodinu. Veď aj pápež František povedal, že každý, vrátane homosexuálov, má právo mať rodinu a byť šťastný,"  tvrdí Andrea, ktorá, žiaľ, zažila krátko pred jej vystúpením v talentovej televíznej šou rozchod jej rodičov, pričom otec zanechal rodine veľké dlhy. Práve to vraj rozhodlo o jej účasti. Chcela skúsiť šťastie a vyšla mu v ústrety.

Andrea sa so svojou partnerkou Terezou už od júla 2020 tešia z malého synčeka Tima:  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TIM_AND_TES (@tim_and_tes)

"Narodenie syna Tima užívame obidve naplno. Máme neuveriteľné šťastie, že je stále šťastný, usmievavý a úplne v pohode. Plače, len keď mu práve rastú zuby. To sa môže každú chvíľu zmeniť, ako nám hovoria skúsenejšie matky, ale zatiaľ je úplné slniečko a dúfame, že mu to vydrží čo najdlhšie," hovorí s potešením speváčka."Odmalička počúva ako spievam, takže skvelo intonuje, na povel vie zastepovať, čím myslím, že v 14 mesiacoch začne dupať, smeje sa ako blázon, jednoducho je to pohodové dieťa a to nám robí radosť," chváli ich vyše ročného synčeka. "Ďalšie bábätko by som nám chcela porodiť ja, ak sa zadarí, ale rozhodne nie teraz. Teraz si užívame Tima a ja aj naplno rozbehnutú kultúru a prácu," uzavrela rozhovor sympatická Andrea Gábrišová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie