Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šokujúca reakcia na covid českého herca od jeho brata! Ostal tvrdý a nič dobré mu nepoprial!
Zdielať na

Šokujúca reakcia na covid českého herca od jeho brata! Ostal tvrdý a nič dobré mu nepoprial!

Zdroj: screenshot ceskatalavize.cz - Krásný ztráty

Po nedávnom poburujúcom výroku novinára Tomáša Etzlera (58) na margo nezaočkovaných proti covidu, dostal veľa záporných ohlasov. To s ním však vôbec nepohlo, súdiac podľa jeho odpovede v súvislosti s ochorením jeho brata, herca Miroslava Etzlera (56). Je to zrejme tvrdá nátura, keď nezmäkol ani po bratovom kajúcom sa oznámení o ťažkom priebehu covidu, pre ktorý leží v nemocnici na kyslíku.

Pre Miroslava Etzlera bol jeho negatívny postoj k očkovaniu proti covidu zrejme chybou. Možno veril, že ho nedostane, ale mýlil sa. Ako vášnivému fajčiarovi a astmatikovi malo byť  jasné, že ak by covid predsa len dostal, bolo by to pre neho hendikepom. A tak sa aj stalo. Teraz preto v nemocnici bojuje s ťažkým covidom-19 a obojstranným zápalom pľúc. "Mal som ťažký covidový atak spojený s obojstranným zápalom pľúc. Som na kyslíku a skôr tuším, ako viem, ako sa to bude ďalej vyvíjať," napísal herec na svoj profil s priznaním, že nebol zaočkovaný proti covidu-19.

"Vďaka obrovskej láskavosti a profesionalite covidového oddelenia nemocnice v Českej Lípe pod vedením primára Jana Nováka a jeho geniálneho tímu ma napriek tomu berú ako človeka," priznal vďačný Etzler. "Nenechať sa zaočkovať bola obrovská chyba. Prosím, ak môžete, urobte to," vyzval populárny herec ostatných. Jeho brat Tomáš ale oficiálne nezareagoval slovami poľutovania, či súcitu. Ktovie, čo prežíva naozaj, ale pokiaľ stále stojí za svojím arogantným výrokom, že "neočkovaní neumierajú dostatočne rýchlo," mal by sa nad sebou minimálne zamyslieť.

Miroslav Etzler si zahral aj českej komédii z roku 2020 s názvom Ženská pomsta. Pozrite si k nemu krátky trailer:

Celkom evidentne sa Tomáš Etzler vyjadril na Twitteri, hoci brata nemenoval, po jeho hospitalizácii. "Myslím si, že ľudia, ktorí sú celoživotnými astmatikmi, by sa mali dať v päťdesiatich šiestich rokoch zaočkovať a nemali by byť bezohľadnými sebcami, najmä ak sú otcami malého chlapca," vyjadril sa na margo svojho brata a dočkal sa preto búrlivej odozvy.

Brat herca Miroslava Etzlera, žurnalista Tomáš Etzler,  sa na adresu ľudí s iným názorom vyjadruje skutočne nevyberane a nevhodne:

"Jediná pozitívna vec na vás je tá, že dokonale fungujete ako odstrašujúci príklad toho, čo s človekom robí chľast," napísal novinárovi diskutér Jakub. Na to mu Etzler obratom odpísal: "Ja sa aspoň nebojím podpísať pod svoje názory, strachom po*raný junák." Ťažko povedať, či postavil pandémiu a s ňou súvisiace rozhodnutia nad lásku k bratovi, z jeho slov sa zdá, že to tak je. No možno je to len spôsob, ako zaujať a šokovať, hoci skutočne nie práve šťastnou formou. Ako je ale známe, bratia majú vzťahy dlhé roky na bode mrazu a sú v podstate bez kontaktu. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie