Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Svedectvo, ktoré mení všetko! TAKTO to bolo s neverou v kráľovskej rodine!
Zdielať na

Svedectvo, ktoré mení všetko! TAKTO to bolo s neverou v kráľovskej rodine!

Archívna reportáž

Ako sa ukazuje, v láske nie je nič isté, ani to, čo sa dlhé roky za istotu považovalo. Verejnosť brala za jasné, že lady Diana († 36) sa musela vyrovnať s neverou princa Charlesa (73) ako prvá. Ako sa ukazuje, možno to bolo presne naopak. Na základe výpovede jedného z telesných strážcov princeznej to bola práve ona, ktorá ako prvá porušila vernosť manželovi s jej bodygardom. Žiaľ, nemá šancu sa proti tomu brániť, čo nahráva princovi Charlesovi v očistení jeho mena v tejto smutnej manželskej kauze.

Akoby náhodou sa práve teraz, keď kráľovská rodina čelila útokom zo strany Sussexovcov, ale aj obvineniam princa Andrewa z nezákonného sexuálneho styku s maloletou Američankou, objavilo svedectvo bodygarda princeznej Diany o jej nevere, píše portál Mirror. Zhodou okolností to nahráva princovi Charlesovi v rámci budovania dobrého mena pri výhľade blízkej korunovácie. Nikdy doteraz k tomu nemal tak blízko, keďže poslednou dobou má kráľovná Alžbeta II. zdravotné problémy. Iste ale chce na budúci rok osláviť svoje 75. výročie zasadnutia na trón ako kráľovná, ale potom je dosť možné, že korunu už odovzdá najstaršiemu synovi, princovi Charlesovi.

V nedávnom škandalóznom televíznom rozhovore pre BBC Panorama, spochybnili povestnú vetu princeznej Diany: "V našom manželstve sme boli traja. Bolo tam teda trochu tesno." Vtedy, keď ju vyslovila, nikto nespochybňoval jej úprimnosť. Teraz sa však ukazuje, že to tak celkom možno nebolo. V novom šokujúcom rozhovore pre CNN bývalý telesný strážca princeznej Diany, Allan Peters, tvrdí, že to bola Lady Di, ktorá ako prvá porušila manželský sľub. Princ Charles sa údajne vrátil ku Camille Parker Bowles (74) až po tom, čo sa dozvedel o jej milostnej afére s bodygardom.

Dianu miloval celý svet:

​Práve teraz pocítil bývalý bodygard lady Di Allan Peters potrebu priznať pravdu o jej mileneckom vzťahu s jeho bývalým kolegom, Barry Mannakeeom († 39). "Obľúbený pohľad na vec je ten, že manželstvo zničil princ z Walesu - a to rozhodne nie je pravda. Ako prvá ho podviedla princezná. Charles si s pani Bowles začal až potom, čo sa dozvedel o jej afére s Mannakeom," prezradil Peters v najnovšom rozhovore. Charles prvýkrát chodil s Camillou v 70. rokoch, ale neskôr sa rozišli a ona sa potom vydala, neskôr aj on v roku 1981 oženil s Dianou Spencer, nevestou z dobrej šľachtickej rodiny.

​Mannakee si vraj začal románik s princeznou v roku 1985 počas výletu na zámok Balmoral. "Všimol som si, že sa začala správať zvláštne, kedykoľvek bol Mannakee nablízku, tak som sa s ňou o tom porozprával. Prvých 20 minút to rázne odmietala. Potom mi však prezradila, o čo išlo: mala nejaký vzťah s Mannakeom," povedal Peters pre CNN. Krátko nato bol Mannakee preložený k jednotke diplomatickej ochrany a princezná z toho vraj vôbec nebola nadšená. Petersa mal vtedy osloviť princ Charles, ktorý nechápal, čo sa deje. "Musíte si s ňou pohovoriť," odpovedal mu vraj Peters. "Myslím, že vtedy mu to došlo. Bol úplne šokovaný," opísal reakciu princa. Mannakee bol nakoniec preložený a zomrel pri nehode na motorke v roku 1987. Diana verila, že to nebola náhoda a upozorňovala neskôr, že sa jej stane to isté. Ako sa ukázalo, mala, žiaľ, pravdu, či už to bola skutočne nehoda, alebo by sa mala potvrdiť jedna z mnohých konšpirácií. No keďže ani jeden z údajných aktérov nevery už nie je na svete, celkom neférovo si môže hovoriť kto chce, čo chce. Len načo je to dobré, znie otázka.

Súvisiace články

Najčítanejšie