Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúce priznanie Keanu Reevesa! OŽENIL sa s Winonou Ryder!
Zdielať na

Šokujúce priznanie Keanu Reevesa! OŽENIL sa s Winonou Ryder!

Archívna reportáž

Keď sa dvaja slávni hollywoodski herci Keanu Reeves (57) a  Winona Ryder (50) pred časom stretli pri propagácii romantického filmu Destination Wedding, spomenuli si na zaujímavú historku. Povedali s pobavením, že sú manželia. Môže za to jedna scénka z nakrúcania filmu spred tridsiatich rokov. Aktuálne si na ňu opäť spomenul Keanu v rozhovore o jeho živote a kariére.

Už roky kolujú fámy, že Keanu Reeves a Winona Ryder sú manželia. Stalo sa tak neplánovane pri nakrúcaní filmu Dracula v Rumunsku. Aby veľkolepá scéna svadby vyzerala čo najautentickejšie, režisér filmu Francis Ford Copolla požiadal o rolu sobášiaceho skutočného rumunského kňaza. Bolo to práve na Valentína v roku 1992. Keanu hral Jonathana Harkera, lovca upírov a snúbenca postavy Miny Murray v podaní Winony. Reeves to potvrdil opäť v rozhovore pre Esquire. Treba to brať samozrejme s patričnou dávkou nadhľadu.  

Slávna dvojica hercov si spolu zahrala vo viacerých filmoch a existuje medzi nimi isté spojenie. Možno za to môže práve táto historka z ich mladosti, ktorú delí od súčasnosti neuveriteľných tridsať rokov, ale herci na ňu stále nezabúdajú. "Winona hovorí, že sme, Francis Ford Copppola hovorí, že sme, takže predpokladám, že pred Božími očami prosto sme manželia," poznamenal sympatický herec, známy svojim dobrým srdcom a charitatívnou činnosťou. Počas rozhovoru s The Guardian ešte v roku 2018 Coppola potvrdil, že naverboval skutočného kňaza pre svadobnú scénu, takže "v istom zmysle, keď sme boli so všetkým hotoví, sme si uvedomili, že Keanu a Winona sú v dôsledku tejto scény a ceremónie skutočne manželmi."

Vo filme Drakula si v roku 1992 nielen zahrali bok po boku s mnohými známymi hercami, Keanu a Winona vstúpili do manželstva pred skutočným kňazom:

"V skutočnosti sme sa v Draculovi vzali. Nie, prisámbohu, som toho názoru, že sme vážne manželia. V tejto scéne sme použili skutočného rumunského kňaza. Takže si myslím, že sme svoji," povedala v jednom rozhovore samotná Winona Ryder, ktorú citoval portál BuzzFeed.com. Vyzerá, že nakrúcanie Draculu zanechalo na hercoch stopu. Počas vystúpenia v The Talk v roku 2019 Keanu s pobavením prezradil: "Raz za čas dostanem od Winony správu: 'Ahoj, manžel'"Od uvedenia filmu sa Keanu a Winona spolu objavili aj vo filmoch A Scanner Darkly z roku 2006 , Súkromné ​​životy Pippa Lee z roku 2009 a Destination Wedding z roku 2018.

Keanu a Winona sa veľmi nezmenili, a ani vek im na šarme neubral, obaja sú dodnes dobrými priateľmi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @winonaryder21

 ​Počas troch desaťročí od natočenia Draculu bol príbeh sobášneho obradu v ňom pri mnohých príležitostiach komentovaný a nadobudol podobu fámy. Okrem prejavovania vzájomných sympatií sa ale nevie o ničom, čo by naznačovalo, že medzi Winonou a Keanu bolo niečo viac ako priateľstvo. V skutočnosti majú obaja filmoví aktéri v súkromí svojich partnerov. Reeves je jednou z mála filmových hviezd bez bohatej histórie ľúbostných afér a románikov. Od roku 2018 žije s výtvarnou umelkyňou Alexandrou Grant (48), s ktorou má harmonický vzťah. Winona zas od roku 2011 tvorí pár so Scottom Mackinlayom Hahnom .

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie