Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Majiteľka najznámejších "knedlí" ich konečne mení! Seriálová Donna ale šokovala tvrdením o zákroku!
Zdielať na

Majiteľka najznámejších "knedlí" ich konečne mení! Seriálová Donna ale šokovala tvrdením o zákroku!

Archívne video

Konečne sa herečka Tori Spelling (48) po dlhých rokoch, keď v podstate neustále rodila a starala sa o deti, rozhodla si život si zas užívať. Pred časom sa jej podarilo zhodiť pekných pár kíl navyše a tým získala späť aj stratené sebavedomie. Jej manželstvo s Deanom McDermottom prechádza dlhodobou krízou a riešením bude napriek manželskej terapii zrejme nakoniec rozvod. Tori už ale nejaký piatok pracuje na svojej vizáži a k tomu patrí aj výmena starých implantátov.

Dcéra bohatého televízneho magnáta Aarona Spellinga, Tori Spelling, zdedila po jeho skone iba 800 000 dolárov z jeho obrovského majetku, ktorý sa odhaduje na 600 miliónov dolárov. Rozhodla o tom jej mama Candy Spelling, ktorá sa stala ako vdova vykonávateľkou Aaronovho majetku. Vtedy pre New York Times povedala, že takto rozhodla preto, lebo je dcéra priveľmi extravagantná a rozhadzovačná. To ale Tori poprela. S takým malým dedičstvom veľa vody v Los Angeles nikto nenamúti. Aj financie boli preto jedným z dôvodov jej manželskej krízy. Ale k tomu sa pridali aj nevery manžela a jej komplexy z postavy a výzoru.

Jej snahy o vylepšenie plastickou chirurgiou a botoxom nedopadli práve najlepšie. Čudne vyzerali po zbabranej plastike najmä jej prsia, ktoré sa svojím neprirodzeným tvarom "parených buchiet" stali priam legendárne a bol najvyšší čas ich opraviť. Posledný rok však začala dodržiavať aj prísnejšiu životosprávu spojenú s diétou a cvičením a nadbytočné kilá šli dolu. Tori sa už zase pýši peknou štíhlou postavou  a nebojí sa ju ani poodhaliť.

Tori a jej manžel Dean sa neraz pohádali aj pred kamerou, reality šou zachytila ich spoločné psychické zrútenie: 

V kombinácii s novými prsiami je zmena skutočne skvelá. "Potrebovala som to už dlhé roky. Teraz konečne riešim svoje implantáty po záručnej dobre, medzitým boli už dokonca aj stiahnuté z trhu," prezradila niečo o svojich implantátoch a niet sa čo diviť, že už nie sú v ponuke, píše portál People. No oveľa viac šokovala informáciou o svojej nevedomosti. "Keď som si ich nechala spraviť, nikto mi nepovedal, že si ich musím po 10 rokoch nechať prerobiť," posťažovala sa Tori s informáciou, ktorá je známa azda každej majiteľke implantátov

Tori zhodila niekoľko kíl a preto sa neváha svojou novou postavičkou pochváliť aj v úspornejších modeloch:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tori Spelling (@torispelling)

Možno je za zásadnými zmenami vizáže aj rozvod s Deadnom McDermottom, ktorý je vraj už reálne témou dňa.  Deti vraj nemajú potuchy o tom, čo sa deje, ale ju tento stav veľmi vyčerpáva. S manželom sa vraj neustále hádajú a rozchádzajú napriek manželskej terapii. Ich posledná hádka bola podľa dôverného zdroja "naozaj vážna".  Zasvätený zdroj pre Us Weekly prezradil, že Tori "sa chce rozviesť, ale momentálne sa cíti ako v pasci". Dean jej totiž naznačil, že ju dá na súd a bude sa domáhať výživného. Ona mu údajne odvetila, že majú predmanželskú zmluvu. Zdroj však tvrdí, že potom sa dozvedela, že predmanželská zmluva ju nechráni pred nárokom na výživné, takže bola poriadne nahnevaná na svojich právnikov. Ktovie, koľko bude napokon ešte rozvod naťahovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie