Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
To snáď nemyslí vážne! Hanychová ohlásila rozchod s priateľom čislo 7!
Zdielať na

To snáď nemyslí vážne! Hanychová ohlásila rozchod s priateľom čislo 7!

Archívna reportáž

Ktovie, či ešte vôbec niekto verí v úspech Agáty Hanychovej (36) v rámci jej vzťahov. Za posledné dva roky ich vystriedala sedem, ale viac ako tri mesiace trval len jediný, aj to nie o veľa. Spočiatku každého ospevuje, zamilovaná po uši, no potom to naberá čoraz väčšiu rýchlosť do trpkého konca. Agáta je veľká obchodníčka a aj zverejňovanie jej avantúr na instagrame jej prináša potrebnú pozornosť sledovateľov, čo jej zabezpečuje príjmy z reklám. Údajne by ale vraj nedbala ešte raz sa vydať a mať ďalšieho potomka, ale ten pravý neprichádza.

Ako aktuálne vysvitlo, Agáte Hanychovej nevyšiel ani jej ostatný vzťah s podnikateľom Jiřím Hellerom (44). Po jej účinkovaní vo vile, v ktorej sa odohrávala reality šou, sa s ním vôbec neukazovala na verejnosti. Jej fanúšikovia boli zvedaví, čo sa deje. "Obaja sme mali veľa práce. Zatiaľ nebol čas. Ja som sa tešila hlavne na deti, za tými som letela," vysvetlila pre Super.cz známa influencerka a najnovšie aj účastníčka reality šou. "Som rada, že som späť pri svojich deťoch, on má teraz svoje dieťa. Skrátka nebol čas," zmienila sa o svojich prioritách. Ale zakrátko šla s Hellerom a synom Kryšpínom na dovolenku.

Najnovšie sa ale Agáta počas utorkového živého vysielania na Instagrame svojim sledovateľom zverila, že je opäť bez partnera. Veľké prekvapenie to zrejme ale pre nikoho nebolo, skôr sa len potvrdilo to, čo sa očakávalo.  "Nie, nemám teraz žiadneho chlapca," bola v odpovedi Hanychová úprimná. Ani sympatický podnikateľ si Agátu nedokázal udržať. Pred dvoma týždňami s ním strávila čas na spoločnej dovolenke, kam vzala aj svojho syna Kryšpína. Potrebovala oddych po svojej účasti v reality šou, kde to medzi mladšími súťažiacimi nemala vôbec jednoduché. 

Ešte pred mesiacom vládla vo vzťahu idylka na dovolenke v Chorvátsku:

​Či na tej aktuálne dovolenke došlo ku konfliktom medzi ňou a Hellerom, alebo mu len "vypršal čas", nevedno. Pritom na začiatku ich vzťahu ním bola priam unesená, ako sa vyjadrovala na Instagrame. "Nejako cítim, že toto je úplne niečo iné ako posledné vzťahy. Som šťastná. A mám vedľa seba muža s veľkým M," povedala vtedy zaľúbená Agáta. V jej prípade sa ale všetko mení veľmi rýchlo. Po návrate z krátkej dovolenky v Španielsku sa tak jej vzťah s Hellerom zo záhadných dôvodov rozpadol.

Agáta priznala rozchod pri varení gulášu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

"Ja by som Jiřího viac neriešila," povedala už tesne po odchode z vily v reality šou zaneprázdnená mama dvoch detí, ktorá sa snaží zabezpečiť komfort celej jej rodiny. Jej dovolenka  s Hellerom kdesi v Španielsku bola pre ňu azda už iba poslednou rozlúčkou so vzťahom. Obaja si tam iste užili vodné športy, ktoré obľubujú. Predajom rôzneho vybavenia na ne sa podnikateľ aj živí, tak sa s ním Agáta aj zoznámila. Jiří jej ponúkol potrebné vybavenie a tiež ju zaškolil ako inštruktor, ale nezostalo len pritom, ako sa neskôr ukázalo. No ako sa zdá, dlhší kurz už Agáta nepotrebuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie