Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Leoš Mareš prezradil presný termín narodenia bábätka! Monika z toho nadšená nebola!
Zdielať na

Leoš Mareš prezradil presný termín narodenia bábätka! Monika z toho nadšená nebola!

Archívna reportáž

Manželský pár Monika (40) a Leoš (45) Marešovci si ostatné dni užívali na exotických Maldivách. Nezabúdali sa odtiaľ pravidelne ozývať svojim sledovateľom, aby sa s nimi podelili o svoje zážitky. Nádherné prostredie im možno iba závidieť, no aj tak ľudí najviac zaujíma všetko spojené s očakávaným bábätkom. Na ich veľkú radosť Leoš prezradil aj presný dátum, kedy by malo prísť na svet.

Nejaký čas nebolo o módnej ikone a influencerke Monike Marešovej veľmi počuť. V októbri vyšiel najavo pravý dôvod. Konečne otehotnela a nechcela zrejme nič zakríknuť, pokiaľ neprejde prvý riskantný trimester a aj niečo navyše. Taktiež vraj trpela nevoľnosťami, ale tie ju už prešli. "Cítim sa už dobre, je to fajn. Ako sa hovorí, že sa na blbé veci zabúda, je to pravda," konštatovala tehotná Monika s radosťou, že už má nepríjemné stavy za sebou. Počas prvých mesiacoch si netrúfla ísť ani na žiadnu dovolenku do vzdialených končín sveta, ako to s manželom inak obľubujú. Koncom novembra si už ale dopriala exotiku bez obáv.

Kde inde, ako na milované Maldivy by odletela spolu s Leošom, aby nabrala čerstvú energiu na blížiaci sa pôrod. Tam trávili pekné chvíle aj presne pred rokom. Mareš ich poňal aj pracovne, keď každý deň vysielal svoju rannú rádiovú šou. Inak to nebolo ani teraz. Okrem práce a oddychu sa ale Leoš rozhodol, že začne viac dbať aj na zdravú životosprávu a naplno sa vrhol na posilňovanie. 

Marešovci sú známi ako veľmi zamilovaný pár:

​Ani Monika veľmi nezaháľa. Svoj obľúbený beh ale nahradila dlhými prechádzkami a ajurvédskymi rituálmi. Tie by mali prispievať k jej celkovej harmonizácii. Budúca mamička má šťastie, že pribrala zatiaľ iba veľmi málo, takže pokiaľ nevidno jej rastúce bruško, nikto by neuhádol, že je tehotná. No a pri pohľade na bruško by skutočne už vôbec nikto netipoval, že už začala siedmy mesiac. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Teraz ale spolu s Leošom zasadla Monika pred kameru a moderátor so šibalským úsmevom prezradil presný dátum očakávaného pôrodu. "100 dní do pôrodu," konštatoval budúci otecko tretieho potomka a veľmi sa pritom zabával. Monika sediaca pri ňom si pomaly nasadila slnečné okuliare a vystrúhala ústami smiešnu grimasu, čo Leoša rozosmialo ešte viac. Aj keď je termín z ich strany upresnený na pekný dátum 3.3.2022, nemusí to tak byť aj naozaj. Väčšina detí sa presne na termín nenarodí, navyše, ktovie, čo bude Monika napokon rodiť prirodzene. Je však isté, že jej prvé, vytúžené tehotenstvo sa blíži do finále.

Súvisiace články

Najčítanejšie