Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Desivý koniec 24-ročnej modelky a začínajúcej herečky! Našli ju mŕtvu na chodníku!
Zdielať na

Desivý koniec 24-ročnej modelky a začínajúcej herečky! Našli ju mŕtvu na chodníku!

Zdroj: Instagram/Christy Giles

Los Angeles netvoria iba luxusné štvrte Beverly Hills či Bel-Air, a už ani Hollywood nie je tým, čím kedysi býval. Kriminalita sa tam rozrástla do takej miery, že sú z toho bezradní aj policajti. Každodenne sa tam udeje bezpočet trestných činov, tie najťažšie zločiny nevynímajúc. Aktuálne šokoval verejnosť smutný prípad mladej modelky a herečky Christy Giles († 24).

Hollywood obletela smutná správa o smrti mladučkej modelky a nádejnej herečky Christy Giles. Pre jej rodinu je to, pochopiteľne, obrovský šok a tragédia. Aby sa s touto skutočnosťou vyrovnali, hľadajú odpovede na otázky týkajúce sa jej nejasnej príčiny smrti. Christy našli ležať na chodníku pred losangeleskou nemocnicou, kam ju podľa jej rodiny malo priviezť auto bez poznávacej značky s tromi maskovanými mužmi, so šatkami na hlavách a oblečení v čiernom. Stalo sa to v sobotu v noci 13. novembra. Keď ju tam okoloidúci našli, zdravotníci mohli konštatovať už len smrť. O dve hodiny nato dvaja maskovaní muži v rovnakom aute priviezli a uložili na chodník pred inú nemocnicu jej kamarátku Hildu, ktorá je hospitalizovaná v kritickom stave.

Obe priateľky sa zrejme vybrali v piatok večer niekde zabaviť. Ich zábava však skončila tragicky. Snáď sa niečo viac bude dať zistiť od preživšej Hildy, ak sa jej podarí vyhrať boj o svoj život. Obidve boli údajne úplne zdrogované. Až strašidelne ale znie, že tento príbeh dvoch kamarátok nebol v žiadnom prípade ojedinelý. Od soboty prichádza množstvo správ od ďalších žien, ktoré majú desivo podobné príbehy, len s tým rozdielom, že ony, na rozdiel od Christy, prežili. Rodičia zosnulej vyhlásili zbierku na vyšetrenie tohto prípadu.

Obyvatelia Los Angeles sú vydesení hroznými udalosťami spred niekoľkých dní, keď prišla o život mladá modelka a jej kamarátka bojuje o život:

"Sme vďační za každý dar, ktorý poskytne zdroje potrebné na to, aby sme mohli dať dokopy tento prípad a priniesť spravodlivosť pre obe tieto krásne, nevinné, mladé ženy. Navyše, aby sme ochránili aj každú ďalšiu ženu, ktorá bola, alebo by mohla byť hrubo postihnutá podobným spôsobom," napísali nešťastní rodičia Giles na sociálnu sieť, ktorí nechcú, aby sa na toto nešťastie zabudlo bez spravodlivého trestu. "Zbierame peniaze na súkromných vyšetrovateľov, pohrebné a smútočné náklady," upresnili účel peňažných darov.

Christy bola krásna žena:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa christy lee ? (@christygilesx)

Je však otázne, či je vôbec možné dopátrať sa v anjelskom meste plnom organizovaného zločinu k hlavným vinníkom. Ako sa ale hovorí, nádej zomiera posledná. Treba, aby voči stále narastajúcej kriminalite neboli ľahostajní obyvatelia tohto legendárneho mesta. Rodina nebohej Christy Giles je jednou z prvých lastovičiek, ktorá nechce, aby jej obeť bola celkom márna a zjavne to tak cítia mnohí. Už počas prvých troch dní zbierky prekročili cieľovú sumu 100 tisíc dolárov. Snáď to prinesie aj žiadaný výsledok.

Súvisiace články

Najčítanejšie