Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Obľúbený český herec má covid! Poňal to ako zoznamku a záujemkyne láka na protilátky!
Zdielať na

Obľúbený český herec má covid! Poňal to ako zoznamku a záujemkyne láka na protilátky!

Zdroj: TV JOJ

Zatiaľ, čo niektorí nešťastníci covid sotva prežívajú, mnohí ho prechádzajú s ľahkosťou, ba dokážu si pritom aj zažartovať. To sa ukazuje aj v prípade populárneho českého herca Pavla Lišku (49) známeho aj z jojkárskeho seriálu Prázdniny. Asi sa v karanténe cíti byť osamotený a nudí sa, keď sa zabáva počas choroby príspevkami na sociálnej sieti. V jednom z nich oslovuje krásne dievčatá, či sa nechcú podeliť o jeho protilátky na covid.

V susednom Česku rapídne narastajú počty pozitívne testovaných na covid. Vláda má z toho bolehlav, nešťastní sú aj zdravotníci, ale čísla každodenne závratne stúpajú. Kým česká vláda volí už pomerne kontroverzný prístup cez upozorňovanie na temnú stránku covidu formou zverejňovania fotiek tých, ktorých choroba dostala až do nemocnice, s úplnou ľahkosťou sa stavia k tejto chorobe herec Pavel Liška.

Liška už pár dní bojuje s covidom, no v jeho prípade má zrejme ľahší priebeh, keď si dovolí choroby dokonca aj žartovať. Ako inak brať jeho priam provokatívny príspevok na sociálnej sieti. "Keby nejaké krásne dievča do 42 rokov, nenáročné, s láskou k prírode, záhradkárčeniu, kinematografii (nie aktívne!) potrebovalo kvalitné prirodzené protilátky, som ochotný ich bezplatne darovať," napísal na sociálnej sieti s hashtagmi covid a musíme si pomáhať. Zmysel pre humor mu iste uprieť nemožno a zjavne ani jeho bývalke, herečke Báre Polákovej, ktorá pridala vysmiatych smajlíkov.

Pozrite si ukážku z filmu Pupendo, v ktorom si Pavel Liška zahral úlohu Vláďu Ptáčníka: 

Herec ktorého často obsadzujú do komediálnych rolí, má nadanie urobiť aj z vážnej témy komédiu. K jeho výzve priložil aj fotografiu, na ktorej ho vidieť, ako leží spotený v posteli. Väčšinou ale žije veľmi aktívnym spôsobom života, miluje najmä dobrodružné cesty na motorke. Práve táto jeho záľuba bola pravdepodobne najväčším dôvodom, prečo sa rozišiel s herečkou Bárou Polákovou (38), s ktorou majú spoločne dve dcérky. Roniu a Rikku. Po pôrode ich druhej dcérky sa vybral na dlhú dobrodružnú cestu motorkou po Južnej Amerike spolu s kamarátom hercom Janom Révaiom (37). Aj ten je otcom dvoch detí, starostlivosť o ne ale zjavne nechávali na pleciach partneriek.

Takto vtipne poňal boj s covidom Pavel na svjom Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Liška Pavel (@liska_pavel_vandrak)

Herečka a speváčka Bára Poláková ale napokon predsa len vzťah so sympatickým hercom odpískala. Zostali však naďalej v priateľskom vzťahu, čo ale verejne priznali až nedávno, vyše rok po rozchode. Obaja sa s rozchodom museli vysporiadať po svojom. Bára podstúpila aj psychoterapiu. Teraz sa u nej črtá nový vzťah, ale veľa na túto tému neprezrádza. Ako sa javí, Pavel Liška je stále sám, keď svoju chorobu poňal ako akúsi zoznamku. Ale ktovie, či pre neho má zmysel nejako sa zaväzovať. Akonáhle to bude možné, plánuje opäť vyraziť niekam s jeho motorkou. Okrem dvoch dcér má aj syna Šimona Samuela s herečkou Kristýnou Bokovou (40). Ani tento vzťah mu nevyšiel. Aj preto je zjavný jeho odkaz v zátvorke, že so žiadnou herečkou si už ďalší vzťah neželá.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie