Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Britney ide do toho! Zverejnila správu o bábätku, žeby dievčatko?
Zdielať na
Hudba

Britney ide do toho! Zverejnila správu o bábätku, žeby dievčatko?

Archívna reportáž

Po aktuálnom konečnom verdikte losangeleského súdu o slobode Britney Spears (39), speváčka priam vybuchla od radosti. Môže si teraz dopriať všetko, po čom túži, na základe vlastného rozhodnutia. Spolu s ňou sú nadšení všetci jej fanúšikovia a priatelia. Zdá sa, že je pre ňu teraz prvoradé, aby si splnila svoj sen o ďalšom materstve, ale ešte predtým by sa chcela vydať za svojho snúbenca iránskeho pôvodu, Sama Asghariho (27). Na svadobných šatoch sa už pracuje.

V utorok zdieľala Britney Spears na Instagrame čiernobielu fotku nôh dospelej ženy a dieťaťa stojaceho na špičkách. "Rozmýšľam o ďalšom dieťati!!!" pripísala k nej."Som zvedavá, či bude tentokrát  dievčatko," dodala dodala mama dnes už dvoch pubertálnych synov. Slávna speváčka sa už v júni zverila svojim sledovateľom, že by sa rada stala mamou po tretí raz. Vtedy však o tom mohla iba snívať, lebo jej to nedovolil jej otec James Spears (69), ktorý bol ešte donedávna jej opatrovníkom. Dal jej zaviesť vnútromaternicové teliesko a bez jeho súhlasu si ho nemohla dať vybrať. Keď ju minulý týždeň zbavili otcovho takmer 14 rokov trvajúceho diktátu, môže o to požiadať teraz ona sama.

"Chcela by som sa postupne posúvať dopredu a chcem niečo uskutočniť. Chcem sa môcť vydať a mať dieťa," povedala Britney počas svojej výpovede sudkyni losangeleského vyššieho súdu v júni. "Mám v sebe vnútromaternicové teliesko, aby som neotehotnela. Nechcú, aby som mala deti - žiadne ďalšie deti," tvrdila. Jej otec Jamie bol v septembri zbavený opatrovníctva svojej slávnej dcéry, sám o to požiadal ešte v lete. Úplne ho zrušili 12. novembra, čo veľmi potešilo ako Britney, tak jej právnika Mathewa Rosengarta a snúbenca Sama Asgahriho spolu so zástupmi fanúšikov, ktorí sa zapojili do hnutia #FreeBritney. 

Pripomeňte si veľký hit od Britney Spears s názvom Sometimes z roku 1999:

Britney Spears je už mamou dvoch synov, Jaydena Jamesa (16) a Seana Prestona (15). Ich otcom je Kevin Federline, ktorý bol jej manželom od roku 2004 až do ukončenia ich rozvodu v júli 2007. "Moje deti sú vždy na prvom mieste. Som šťastná, že s nimi môžem prežívať všetky životné dobrodružstvá," píše speváčka na sociálnej sieti. "Moji chlapci mali minulý týždeň narodeniny... a žiaľ, dospievajú a chcú robiť svoje vlastné veci... Musím ich požiadať o povolenie zverejniť niečo o nich, pretože sú to mimoriadne nezávislí malí muži," napísala ešte v septembri. "Mali sme malú oslavu a tie najúžasnejšie zmrzlinové torty! Šialene ma to vytáča, pretože sú takí vysokí a ježiš, oni stále rastú! Minulý týždeň šli v obleku na tanečnú a ja som dva dni preplakala! Je to šialené! A dievčatá sa pripravte, lebo moji chlapci sú takí fešáci," hrdo hlásila milujúca mama, ktorú o deti "obrali", keď ju vzali pred 13 rokmi svojprávnosť a ostali ešte ako maličké vo výchove u otca.

Britney sa fanúšikom na Instagrame zverila, že by sa rada stala mamou dievčatka: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Rada by toho o synoch napísala viac, ale rešpektuje túžbu po ich súkromí."Poviem vám ale, že sú obaja nesmierne talentovaní a som nesmierne požehnaná, že mám vo svojom živote týchto dvoch malých mužov". Chlapcov vídala však iba príležitostne, vždy len s povolením otca ako jej opatrovníka. Jej materské city si tak zrejme nemohla celkom naplniť. Rada by si to teraz dopriala pri ďalšom dieťati, po ktorom zjavne veľmi túži. Má na to teraz už otvorenú cestu. Britney sa v septembri zasnúbila s Asgharim, s ktorým randí od roku 2016, a nedávno prezradila, že už sa pracuje na jej svadobných šatách zo salónu Versace. V roku 2017 povedala pre People, že neexistuje "nič obohacujúcejšie" ako jej úloha matky.

Súvisiace články

Najčítanejšie