Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Predčasná smrť seriálovej hviezdy! Príčina skonu 41-ročného herca je zatiaľ nejasná!
Zdielať na

Predčasná smrť seriálovej hviezdy! Príčina skonu 41-ročného herca je zatiaľ nejasná!

Zdroj: SITA

Do hereckého neba odišiel pred pár dňami herec známy najmä z filmových seriálov Námorná vyšetrovacia služba a Kosti. Heath Freeman († 41) bol ešte veľmi mladý a mal pred sebou veľké plány. Zatiaľ príčina jeho úmrtia známa nie je. Jeho priateľka Moakler napísala na Instagrame, že zomrel v spánku vo svojom dome v Austine. Po tomto smutnom oznámení sa na sociálnych sieťach objavilo viacero kondolencií od jeho kolegov a fanúšikov.

Správu o úmrtí herca Heatha Freemana potvrdil pre magazín People jeho manažér Joe S. Montifiore."Táto strata nás zdrvila. Bol to skvelý človek s krásnou dušou a navždy zostane v našich srdciach. Jeho život bol naplnený hlbokou lojalitou, náklonnosťou a veľkorysosťou voči rodine a priateľom a mimoriadnou radosťou zo života," uvádza sa vo vyhlásení. "Bol veľmi hrdý na svoju nedávnu filmovú prácu a veľmi sa tešil na ďalšiu kapitolu svojej kariéry. Jeho pozoruhodný odkaz bude žiť navždy. Nech je jeho pamiatka požehnaním pre všetkých, ktorí ho poznali a mali radi," dodal zdrvený hercov manažér a kamarát.

Donedávna veľmi aktívny herec, ktorý sa iba počas tohto roku predstavil v horore Siedmy deň, 12 nepremožiteľných sirôt, ako aj iba v nedávno dokončenom filme Teror na prérii a pripravovanom Diablovo ovocie, ktoré sa budú premietať v kinách až na budúci rok, žil zdravým spôsobom života, cvičil jogu a vyzeral byť v dobrej kondícii. Preto bol jeho skon veľkým prekvapením pre všetkých. Aj keď hrával pomerne temné postavy, ako bol napríklad vrah Howard Epps v jeho podaní zo seriálu Kosti, bol v skutočnosti veľmi príjemným človekom. Vidieť to aj na odkazoch od jeho kolegov a známych, ktorí ho dobre poznali.

Heath Freeman si v roku 2010 zahral vedľajšu úlohu vo filme Skateland, pozrite si jeho krátku ukážku: 

"Keď som sa dozvedela o smrti môjho drahého priateľa Heatha Freemana, talentovaného herca, režiséra, producenta, vynikajúceho kuchára a skvelého priateľa, zlomilo mi to srdce. Budeš mi veľmi chýbať a budem si vážiť každú úžasnú spomienku, ktorú sme všetci mali.... a máme ich veľa! Boh s tebou," napísala k tejto smutnej udalosti modelka a herečka Shanna Moakler (46), ktorá sa s hercom veľmi dobre poznala. "Tak smutné," odpovedal na jej príspevok izraelský režisér Ariel Vromen, ktorý režíroval film Iceman. "Pred týždňom som ťa objala na rozlúčku. Navždy budeš v mojom srdci. Netušila som, že sa naše cesty tak skoro rozdelia, trhá mi to srdce. Kiež by sme mali viac času," vyjadrila sa s bolesťou herečka Gina Carano známa napríklad zo seriálu Mandalorian.

Heath Freeman nemal podľa oficiálnych informácii pretrvávajúce zdravotne problémy, preto je jeho náhla smrť pre fanúšikov veľkou záhadou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heath Freeman (@heathmonster)

Iba nedávno  obsadil Ginu Garano a Heatha Freemana režisér Michael Polish do filmu Teror na prérii. Ako uvádza hitc.com, Freeman mal kedysi vzťah s modelkou, herečkou a hviezdou televíznej reality šou Kelly Monaco. Podľa denníka The US Sun tvoril pár medzi rokmi 2010 a 2014. Aj po ich rozchode v roku 2014 dvojica naďalej udržiavala blízky vzťah. Minulý rok v máji jej na sociálnej sieti zosnulý herec odkázal k narodeninám: "Všetko najlepšie k narodeninám mojej najlepšej priateľke na planéte Zem. Som tak som nadšený, že sme na planéte v rovnakom čase." Kelly sa zatiaľ k jeho úmrtiu nevyjadrila, pokiaľ je známe.

Súvisiace články

Najčítanejšie