Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Česká moderátorka a komička ohúrila na fitness súťaži! Ani gram tuku!
Zdielať na

Česká moderátorka a komička ohúrila na fitness súťaži! Ani gram tuku!

Zdroj: Instagram/IP

Stále viac sa stáva atraktívnou na ženách aj svalnatá, vyrysovaná postava, ktorá bola kedysi obdivovaná iba na mužoch. Na druhej strane, dobrý svalový základ a pevná postava nie sú nikdy na škodu, ak to má zdravú mieru. Nie všetci ale tomuto trendu fandia, čo dobre vie aj česká komička Iva Pazderková (41). Azda závisť pre jej úspech na fitness súťažiach jej dali pocítiť podaktorí aj negatívnymi komentármi. Väčšina jej však blahoželala, a to aj z radov českých celebrít. Na nedávnej súťaži Bikini Fitness skončila totiž na peknom šiestom mieste.

Českú komičku Ivu Pazderkovú si verejnosť spája najmä so stand-upmi. Tam bola vždy za "blbú blondínu", ktorú hrala skutočne dokonalo. Najmä posledný rok sa ale dostala do povedomia aj ako veľká zástankyňa fitness. Vlani v októbri na popud svojho kolegu, muzikálového herca Václava Noida Bártu (41), sa prvýkrát zúčastnila súťaže Bikini Fitness a medzi sedemnástimi účastníčkami získala pekné desiate miesto. Bola veľmi šťastná a nezabudla pritom Noida spomenúť. "Môj drahý priateľ, za to, aký si borec, partner, za to, že ukazuješ svetu, že mať vysoké ciele a odvážne snívať je možné. A že je možné to všetko naplniť. Bez teba by mi ani nenapadlo vydať sa na cestu za takmer nemožným," poďakovala mu vtedy. No to bol len začiatok.

Po tomto úspechu už išla tento rok do súťaže s väčším sebavedomím. Nešlo jej však ani tak o to, aby zvíťazila, má na to iné dôvody. "Vyhrať nad svojou lenivosťou, nad svojimi výhovorkami, vyhrať nad sebou samou," zverila sa pre Blesk. Tentoraz si svoje umiestnenie vylepšila, keď v kategórii žien nad 170 cm obsadila krásne šieste miesto. "Šťastná. Vďačná. Hrdá," odpovedala na otázku moderátora ako sa cíti tesne po oznámení výsledkov. Jej tvrdá drina a prísny stravovací režim, ktoré podstúpila za  posledné mesiace sa jej zjavne vyplatili. Ako sama povedala, začala cvičiť v posilňovni hlavne preto, aby si "dokázala, že to dokáže".

Pozrite si jeden z mnohých stand up-ov komičky Ivy Pazderkovej zo začiatkov jej kariéry: 

"Opäť som sa mohla postaviť v lepšej forme na pódiu so všetkými týmito úžasnými športovkyňami. A ešte na takej krásnej súťaži. Tak o rok..," opísala svoje dojmy vyšportovaná herečka. "Ty si proste skvelá!!!" vyjadril sa obdivne jej snáď najväčší podporovateľ Noid. Úspechom povzbudená Iva sa rozhodla motivovať aj ďalšie ženy. Na sociálnej sieti zdieľala svoje zábery zo súťaže, na ktorých jej telo vyzerá ako vytesané zo žuly. Pridala k nim aj motivačné hashtagy ako "Nebuď lemra, buď Xena" alebo "Na 41 to nie je zlé". Ale pozitívne na to hneď zareagovali české herečky ako Eva Decastelo (43), Martina Randová (49), Monika Zoubková (45) a Michaela Badinková (42) či modelka Jitka Boho (30). 

Iva Pazderková sa právom ocitla v top 6 bikini fitness súťaže: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Iva Pazderková (@iva.pazderkova)

Medzi komentármi plnými pochvalných slov sa objavili ale aj tie uštipačnejšie. Poukazovali v nich na jej vystupujúce rebrá, či výzor kostry, ale niekto zaútočil aj na jej ženskú ješitnosť, keď poznamenal, že vyrysovaná tvár a telo ju robia staršou ak. "Všetci vieme, že by to nebol post v Bikini Fitness, kde má na žene vidieť svalík alebo šľachu, aby sa tam neobjavili odkazy od rôznych Jarkov a Milen. Tých tam pár je," zhodnotila Pazderková negatívne komentáre na ňu vo svojich instastories. Všetkých upozornila, že sa do fitness oprie ešte viac. Sľúbila, že výsledky bude s nimi zdieľať na fotografiách, kde bude jasne vidieť ako pokračuje vo formovaní svojho tela.

Súvisiace články

Najčítanejšie