Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Čerstvý manžel Paris Hilton tajil 9-ročnú dcéru! Jeho mamou jej bývalka Mela Gibsona!
Zdielať na

Čerstvý manžel Paris Hilton tajil 9-ročnú dcéru! Jeho mamou jej bývalka Mela Gibsona!

Archívna reportáž

Rozprávková svadba Paris Hilton (40) a Cartera Reuma (40) trvala ako v správnej rozprávke tri dni a tri noci. Keď však celá táto paráda skončila, vyšlo najavo, že ženích nevstúpil do manželstva celkom bez záväzkov. O informáciu, že už má jednu deväťročnú dcéru, sa postarala v médiách jeho bývalá známosť, televízna hviezdička Laura Bellizzi. S Carterom chodili iba krátko, otehotnela, ale ich vzťah ďalej nepokračoval a svoju dcéru vraj videl tento čerstvý ženáč iba jediný raz.

Svadba navonok dokonalého páru Paris Hilton a Cartera Reuma bola veľkou spoločenskou udalosťou. Pozvali mnohé celebrity, ale chýbala na nej dcéra ženícha - o ktorej nikto ani netušil. Jej matka, Laura Bellizzi, mala potrebu sa k tomu vyjadriť. "Jednou osobou, ktorá sa na svadbe nezúčastnila, bola malá Evie," smutne poznamenala matka dievčatka, píše portál PageSix. Denník The Post získal kópiu listu, ktorý Evie napísala svojmu otcovi a v ktorom ho prosí, aby s ňou nadviazal "vzťah". "Ak sa rozhodneš mi odpovedať, budem veľmi šťastná," napísala malá Evie. Bellizzi sa zverila, že jej dcéra túži stretnúť otca, odkedy videla fotografie a čítala o jeho nedávnej svadbe s Paris.

Podľa nemenovaného zdroja Carter videl svoju dcéru len keď sa narodila. Reumov zástupca uviedol, že "bol k Paris Hilton od začiatku ich vzťahu otvorený", čo sa týka jeho otcovstva. Od narodenia dcéry vraj nezanedbával finančné povinnosti voči nej. "Jeho blízki o tom vedia od začiatku. Carter svoju dcéru zaistil. Aj keď nemajú tradičný vzťah otca a dcéry, finančne ju podporuje od narodenia a má to v úmysle aj naďalej," povedal k tomu všetko čo považoval za nutné s krátkym dodatkom, že novomanželia sa "tešia na to, že si v budúcnosti založia vlastnú rodinu".

Paris biznismanku v sebe nezaprie, o svojej svadbe chystá šou:

Laura Bellizzi bola svojho času hviezda americkej reality šou Tajomstvá Aspenu. Prežila krátky románik s hercom Melom Gibsonom, ale súbežne, či krátko na to, si začala aj s fešným Reumom, s ktorým otehotnela. Po narodení dcéry, o ktorej sa šuškalo, či nie je Gibsonove, čo on poprel, údajne Carter podpísal dokument, v ktorom uznal, že je otcom dieťaťa napriek tomu, že nikdy nepodstúpil test otcovstva. Malú Evie potom videl údajne iba raz po jej narodení. "Cítila obrovské odmietnutie a cítila sa odstrčená. Chce s ním mať vzťah," povedal zdroj, čo spôsobilo zistenie dievčatka, keď ju otec nepozval na svadbu a nespomenul ju ani keď spolu s Hilton rozprával o založení rodiny s deťmi.

Carter (uprostred) spolu s bratom a nevestou Paris Hilton:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carter Reum (@carterreum_official)

"Je v štádiu, keď túži mať bližšie puto so svojím biologickým otcom. Keď ho vidí, aké má rodinné plány s Paris, pripomína jej to napätý vzťah, ktorý má so svojím otcom ona. Je vo veku, keď je sebaidentifikácia taká dôležitá a deti chcú vedieť, kto sú a odkiaľ pochádzajú. Je pre ňu dôležité, aby jej s tým pomohol," povedal zasvätenec. Samotná Bellizzi sa vyjadrila, že od Reuma nechce nič iné, len aby ich dcéra mala možnosť spoznať ho. "Nič nenahradí absenciu oboch rodičov. Je nešťastné žiť v spoločnosti, ktorá systémovo umožňuje absentujúcich otcov a zároveň otvorene stigmatizuje slobodné matky, ktoré sa potia pri výchove skvelých detí," napísala vo svojom vyhlásení. "Táto téma je základom mnohých spoločenských problémov a musí sa zmeniť," prízvukovala matka Reumovej dcéry a nedá sa s ňou nesúhlasiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie