Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Je Vojnar ješitný? TAKTO vníma, že je z neho už "len" priateľ Vondráčkovej!
Zdielať na

Je Vojnar ješitný? TAKTO vníma, že je z neho už "len" priateľ Vondráčkovej!

Archívna reportáž

Doteraz pomerne neznámy moderátor Petr Vojnar (45) prežíva aktuálne rušné chvíle vďaka zvýšenému záujmu o jeho osobu kvôli vzťahu s Luciou Vondráčkovou (41). Zdá sa, že ho to až tak veľmi nevyhodilo z miery, svoje minúty slávy si užíval ešte ako mladý spevák z vtedy populárnej chlapčenskej skupiny T-boyz. Odvtedy sa veľmi zmenil ako jeho život, tak vraj aj on sám.

Od augusta, keď vyšlo najavo, že sa Lucie Vondráčková dala dokopy s moderátorom Petrom Vojnarom, ubehli necelé tri mesiace, ale verejnosť sa o ňom dozvedela viac, ako to bolo počas celého jeho doterajšieho života. Spôsobila to práve jeho slávna priateľka, keďže sa už dlhšie čakalo, kedy a najmä do koho sa po rozvode s hokejistom Tomášom Plekancom (38) zamiluje. Ona ale stále tvrdila, že jediní chlapi jej života sú teraz jej dvaja synovia. Až kým neprišiel Petr.

Zdá sa, že sa tento zrelý mužveľmi netrápi tým, že vzbudzuje odrazu takú pozornosť vďaka populárnej Lucii Vondráčkovej. On sám ju nechce brať ako hviezdu a vzhliadať k nej aj tak v ich partnerskom vzťahu. "Beriem to tak, že je to normálne dievča. Že je to práve Lucka Vondráčková, hviezda jej formátu, v tom nehrá až takú rolu," zveril sa Super.cz Petr Vojnar. "Premýšľal som o tom, či sa mi bude páčiť, že som "ten" od "tej". V žiadnom prípade mi to však neprekáža. Je to logické pomenovanie od ľudí a ja tým netrpím," tvrdí moderátor, ktorý je už zjavne so životom vyrovnaný.

Petr Vojnar to v roku 2011 skúšal aj so sólo kariérou, keď sa snažil presadiť s piesňou v angličtine s názvom Every Little Things. Ktovie, ako sa na tohto vymaľovaného mládenca pozerá teraz:

Aj keď sa títo dvaja zaľúbenci mohli stretnúť už dávno, keďže sa pohybujú v podobných kruhoch v rámci šoubiznisu, stalo sa tak iba nedávno. "Obaja sme žili v inej bubline. Ja v tej komerčnej,  Lucka je ale vyštudovaná herečka a skutočná umelkyňa. Stretli sme sa naozaj až pred šiestimi mesiacmi," vysvetľuje Vojnar dôvod, pričom je z jeho slov jasné, že si Vondráčkovú veľmi váži aj po profesionálnej stránke. Niekomu by sa to mohlo zdať až prehnané, no na druhej strane snáď už nemá dôvod sa na nič hrať.

Petr sa dnes živí prevažne moderovaním súkromných akcií, ale aj televíznych šou: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petr Vojnar (@petrvojnar)

O herečke a speváčke sa popísali mnohé, aj nepekné veci o jej povahe a prehnanej ctižiadostivosti. Niektorí ju dokonca považujú aj za zlatokopku, čo pritom na jej osobný majetok priam absurdné. Faktom ale je, že od exmanžela Plekanca vysúdila po rozvode slušný obnos peňazí. Pri Vojnarovi skutočne evidentne nejde o nič také,  vraj žije pomerne skromne, takže za zlatokopa označujú kvôli tomu podaktorí práve jeho, na čom sa len smeje. "Nemyslím si, že je taká, ako sa o nej písalo. Ja som bol ale určite iný," hovorí Vojnar a nevie posúdiť, či by aj vtedy, keď bol členom populárnej skupiny T-boyz, si padli s Luciou do oka a rozumeli si ako je tomu vraj teraz. Pri pohľade na jeho klipy spred 10 a viac rokov sa o tom dá celkom reálne pochybovať. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie