Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Cibulková priznala, KOĽKO prekvapivo veľa kíl už schudla! A vďaka TOMUTO to dokázala!
Zdielať na

Cibulková priznala, KOĽKO prekvapivo veľa kíl už schudla! A vďaka TOMUTO to dokázala!

Archívna reportáž

Už od januára maká Dominika Cibulková na svojej figúre. Nedá sa nič robiť, tehotenstvo nechalo stopy, čo je, napokon, aj prirodzené - otázne je vždy len to, ako s tým tá ktorá žena naloží. Niektoré majú šťastie a kilá miznú bez väčšej námahy, iné musia každý gram tuku tvrdo odmakať. A medzi ne patrí aj naša historicky najúspešnejšia tenistka.

Dominika Cibulková je postavou nízka, zato svalový základ má poriadny - práve aj svojej mrštnosti a výbušnej sile nepochybne vďačí za obrovský úspech, ktorý dosiahla v tenise, keď bola na štvrtom mieste v rebríčku žien a  stala sa aj Majsterkou sveta. Cibulková pritom musela bojovať s ešte jedným hendikepom - pomerne ľahko kilá naberá, no pri jej cieľavedomosti a disciplíne ich dokáže aj úspešne zhadzovať, ako práve dokazuje.

Už pár mesiacov Cibulková doslova mizne pred očami. Najmä posledné týždne to začína byť fotku od fotky zreteľnejšie. Pri Dominike sa pritom človek nemusí báť toho, že sa pozerá na niekoľkokrát prefiltrovanú kreatúru - je so sebou spokojná a vyrovnaná taká, aká je. 

Pre telo profi športovca je veľký šok, keď odrazu prestane s tak intenzívnym pohybom. Domča s tenisom sekla presne pred dvomi rokmi:

Dominika priznala, že zhodila snáď aj 20 kíl, čo je skutočne obdivuhodný výkon. No ako povedala, kilá nerieši - stačí, že vidí zmenu na oblečení. "Žiaľ, nie som typ, ktorý chudne sám od seba, ani dojčením, ani prechádzkami s kočíkom, ale nie je horšia vlastnosť, ako sebaľútosť, to maximálne neznášam," zverila sa extenistka fanúšikom. Dominika sa neľutovala, nenadávala na osud, ale pustila sa tvrdo do boja. "Makať, makať a len makať! Existuje toľko výhovoriek na svete, ale keď chce niekto schudnúť, urobí preto naozaj všetko a každý človek vie schudnúť, pokiaľ nemá zdravotné problémy," pomenovala Cibulková veci tak, ako sú.

Instagram/DC

"Na stravu som veľmi slabá, preto musím mať pripravené jedlo, čo mám zjesť a nič navyše nevymýšľať. Pár mesiacov som na vyváženej krabičkovej strave a neviem si to vynachváliť," priznala Dominika, čo je hlavným dôvodom jej skvelého schudnutia. No bez pohybu by to nešlo. "Minimálne štyrikrát do týždňa chodím cvičiť plus hodinové kardio každýkrát," prezradila Cibulková, ako si dáva do tela. "Je za tým naozajstná drina, ale chcela som sa opäť páčiť sebe, môjmu manželovi a opäť si obliekať obľúbené kúsky zo šatníka," zdôverila sa napokon aj s motiváciou a každému odporučila nájsť si tú svoju. Len či v sebe každý nájde aj takú disciplínu, ako majú profi športovci typu Cibulková, to je druhá vec.

Instagram/DC

Súvisiace články

Najčítanejšie