Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Covid dostal aj Beňovú s rodinou, jej partner má ťažší priebeh! Nakazila sa aj ročná dcérka Lea!
Zdielať na

Covid dostal aj Beňovú s rodinou, jej partner má ťažší priebeh! Nakazila sa aj ročná dcérka Lea!

Archívna reportáž

Dlhoročná politička a europoslankyňa Monika Beňová sa v sobotu večer podelila s fanúšikmi o nepríjemnú novinku z jej súkromia. Celá rodina má covid, Beňová prezradila aj to, aký má kto z jej najbližších priebeh.

Europoslankyňa Monika Beňová patrila od začiatku k zástancom vakcinovania proti covidu-19, no nevyužila svoje postavenie ani kontakty na to, aby sa nechala zaočkovať medzi prvými, čo mnohí jej kolegovia spravili ešte v januári. Počkala si do apríla a solidárne s jej dcérkou Leuškou, ktorá dostala povinnú vakcínu u pediatra, si bola ona dať pichnúť "včeličku" proti covidu.

Neskôr postupovali podobne aj jej partner, 37-ročný Ľubomír Klčo, ako aj jej 33-ročný syn Martin. No ako sa aktuálne ukazuje už v mnohých prípadoch, vakcína nechráni pred samotným nakazením, respektíve po vyše pol roku už bol zrejme čas na posilňujúcu dávku. Predbehol ju ale samotný covid.

Azda aj skvelá Beňovej fyzička je za tým, že covid zvláda podľa všetkého najlepšie z rodiny:

​Čo je horšie, nakazila sa aj čerstvá oslávenkyňa, ročná Leuška. "Hlásime sa sa po dvoch dňoch, covidujeme totiž traja, žiaľ. Maťo to už má pomaly za sebou, Leuška začala včera. Zvláda to dobre, trošku teplotka a soplik, dúfame že to aj tak ostane," napísala Beňová a iste všetci držia dievčatku palce, aby sa z toho rýchlo a bez následkov dostalo, ako je to, našťastie, v drvivej väčšine prípadov covidu u detí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

"Ja som bez príznakov, môj partner s horúčkami štyridsiatkami a kašľom a slabosťou, tak mám službu 24. Neviem ako dlho to potrvá, sme zaočkovaní, no stalo sa. Znášame to však racionálne, aj keď to je, minimálne u Ľuba, vážnejšie, ale drží sa tiež statočne. Tak sa držte aj vy všetci, naozaj to nie je chrípočka," úprimne opísala zdravotný stav seba, aj otca jej dcérky. Ostáva veriť, že vakcína sa napokon predsa len prejaví ako sľubovaná ochrana pred ťažkým priebehom aj v jeho prípade. Nepochybne sú pre Beňovú veľkou podporou aj milé slová, ktoré jej venujú fanúšikovia v komentároch so želaním skorého uzdravenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie